我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 7 )

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
一定一定100%買3050

買平3050就可以

不過就真係冇單買.....

h410支援
新機.買隻ssd

插返兩隻舊既hdd落新機到.冇問題
一定係3050啦

咪幫d廠清貨
你想要邊塊>?

正常應該咩板我都有
G27Q.不過而家賣哂了.下星期會再返.可以同客服訂
而家疫情關係.各方面都唔方便.真係做唔到特快

只可以免費送貨
4000真係唔得

最平.我覺得有合理品質係咁
1 x Intel® Core™ i3-12100F Tray (漢科代理)
價錢:$999

1 x MSI H610M BOMBER DDR4 Micro-ATX
價錢:$699

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$520

1 x Kingston KC2500 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$490

1 x Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 6500 XT 4GB GDDR6 (可單買)
價錢:$1,850

1 x FSP HV PRO Series 550W 80 Plus Bronze
價錢:$349

1 x Antec NX Series NX200M Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$299

1 x Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB CPU Cooler
價錢:$199

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $5,485
https://www.faroll.com/customize#MzQwNywzODUzLDQ0MTUsNDQ0MSw0ODk3LDQ5MTYsNDk1MSw1MTgz
係.冇錯
係唔係完全唔會打機?
睇你CPU啦.一般風冷已經足夠壓,又唔煩會壞.最多壞扇

除非你好高階CPU.仲要超頻.咪用水冷
以intel黎講係

同埋其實唔算貴
遲下會唔會有單買 之前壞左ram 係你地到換左i5 h410m 同ram 依加壞左火牛 順便諗住換埋張display
聯絡我客服
老細有冇d細&輕嘅機箱介紹?想砌12900k
大約要幾錢
點解會推依隻mon
幫公司買過一隻,做工明顯偷工減料,冇得調高低,上下角度調整又窄
明白嘅,唔該你
多口問多句,如果我自取又有冇得早呢?
Cooler Master Nr200p.

要唔要出個List俾你.?

可以講預算同用途
你打機會通常玩咩game?

其他牌子同價冇貨

又貴

我網站d 22吋其他牌子.價錢冇更新.好多都係舊價錢.不過冇貨的.而家d Mon好缺貨

新價錢其實係貴好多
其實.送貨同自取差唔多時間

因為我地砌好就會安排送貨的了
仲有一個月 等唔等埋消費卷好?
到時係會貴左定平左
價錢唔會話差太遠.只係我到時會搞d優惠

不過其實我而家都有搞下d小小小小優惠.主要板卡咁樣
1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,660

1 x ASUS TUF GAMING B660M-PLUS DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,479

1 x Corsair VENGEANCE® RGB RS 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 Memory Kit
價錢:$750

1 x [砌機優惠]Samsung 970 EVO Plus Series 1TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$899

1 x Antec NeoECO Gold Modular Series NE650G M 650W 80 Plus Gold Fully Modular
價錢:$670

1 x Antec Value Solution Series VSK 10 (Plastic Window) Micro-ATX Case
價錢:$310

1 x Be Quiet! Pure Rock 2 Black Edition CPU Cooler
價錢:$269

我而家部機係呢個spec 如果想加張display 最多可以加到邊張卡
而家用緊舊個張gt 1030 2gb
3060吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞