[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike
sor 借個位問
online season點冇條件cancel match?
幾時再派vip
依家個account 得番五位數字
無玩一排 球員價升左成倍

何止一倍,以前cr 柒四,五千萬有找而家,一億五千萬,三倍啦

我隻奧巴美楊level 1 88, 以前1億買返嚟,而家要6億幾

14tC朗+5 5億幾買返嚟,而家要14億啲價都on99
無玩一排 球員價升左成倍

何止一倍,以前cr 柒四,五千萬有找而家,一億五千萬,三倍啦

我隻奧巴美楊level 1 88, 以前1億買返嚟,而家要6億幾

14tC朗+5 5億幾買返嚟,而家要14億啲價都on99

之前有得trade日日十幾隻ll無人要
反而而家日日派銀紙唔通漲就奇
以前呀 以前我屌撚你地老母呀

1+4竟然上到5

1+4竟然上到5

用咩電話影

有無巴打有CM好推介 用緊08E 小白+5同LP 耶耶+3 有9億budget
有無巴打有CM好推介 用緊08E 小白+5同LP 耶耶+3 有9億budget

06u bodmer EC Vidal
RAMOS 邊年勁

06u bodmer EC Vidal

08e 小白唔建議用
我3億賣返出去早排
搶斷唔夠
RAMOS 邊年勁

10Eu 預十億一定夠買
2+5成功變6,有運

點樣先至可以入到角球,玩咁耐,一百球都唔知有冇一球入
想問啲人點開個GCA
點樣先至可以入到角球,玩咁耐,一百球都唔知有冇一球入

㩒實A制 條bar到一半就停
release果陣加埋內彎方向鍵
RAMOS 邊年勁

WB

rb用10w cb用10u
想收個ac 1000$內pm我

diu, 韓服出大哨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞