[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike

抽呢個加0
抽中P. Evra

中迪馬

我中馬拉仔
中加0 xi細哨用唔用得過
180中10u 中洛賓加5 5千萬
真係屌你老母
真係屌你老母

好彩換左150個4億
以加10月係咪唔會再拎到Event piece?
D Event piece唔夠180 係咪換其他?
中加0 xi細哨用唔用得過

買CC好過啦,除非你真係好鍾意細哨又冇錢買

新服 GM 送 +0 當大家乞兒
你話如果係 draft 都仲可以揀大哨返黎過下手癮
抽真係狗也不屌
真係屌你老母

好彩換左150個4億

換錢實際,佢個啲係best pack,9成係中濕鳩人
玩到好頹,完全唔識防守,禁實X(keyboard), 啲球員淨係識望住人地,用方向制衝埋去,又一兩嘢就比電腦扭過
玩到好頹,完全唔識防守,禁實X(keyboard), 啲球員淨係識望住人地,用方向制衝埋去,又一兩嘢就比電腦扭過

究竟呢只game係點防守
啲大只佬帶住球都撞開我

啲大只佬帶住球都撞開我

https://www.youtube.com/watch?v=iRstCOFk86c&t

佢講左好多基本野, 通常一個迫, 再控一個封傳波路線

啲大只佬帶住球都撞開我

https://www.youtube.com/watch?v=iRstCOFk86c&t

佢講左好多基本野, 通常一個迫, 再控一個封傳波路線

唔好下下諗住9衝去拎波, 多d預判傳波路線, mark好個條友
同埋只你老母, 支那人?
CC 球員真係好伏
CC 球員真係好伏

唔好用
CC 球員真係好伏

CC 球員真係好伏

CC 球員真係好伏

可唔可以講下有咩伏?
見c.c. d人仔 唔太貴數值又高
Cc 其餘legend幾時出
想問下啲event piece點有架
有無巴打玩到ranking 我三日都load左幾耐都入唔到
CC 球員真係好伏

可唔可以講下有咩伏?

賣得咁平係有原因 因為真係廢
CC 球員真係好伏

可唔可以講下有咩伏?

仲諗住遲下平啲入隻cc朗癲
CC 球員真係好伏

可唔可以講下有咩伏?

點廢法
CC 球員真係好伏

可唔可以講下有咩伏?

點廢法

點廢法
CC 球員真係好伏

可唔可以講下有咩伏?

點廢法

大路個啲legend,享利,古列治,朗癲應該唔伏掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞