[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike
10億買皇馬龍
邊隻好
10w?08e?
10億買皇馬龍
邊隻好
10w?08e?

10w +6
xi so9同巴哥差唔多 但個人覺得巴哥好用少少

用少見蘇9

巴哥有頭 蘇9冇
10億買皇馬龍
邊隻好
10w?08e?

10w +6

但08e高啲喎
10億買皇馬龍
邊隻好
10w?08e?

10w +6

但08e高啲喎

個3cm其實幫助唔大 大家都係1米8左右
反而10wc係買佢個反應同企位
所以先簡 10wc
如果你08e 加7都可以既 但+5+6就不了
10億買皇馬龍
邊隻好
10w?08e?

10w +6

但08e高啲喎

所以先簡 10wc

10億買皇馬龍
邊隻好
10w?08e?

10w +6

但08e高啲喎

所以先簡 10wc

我都想買隻卡斯玩阿
差1e
差1e

睇實個市 有時有d人無啦啦放底價
問下LP D人好唔好用? 差唔多數值好似平好多咁

邊d先

邊d先

我新手 想買d lv 86-7 rating 個d咋 見lp terry平平地就問下

邊d先

我新手 想買d lv1 86-7 rating 個d咋 見lp terry平平地就問下

邊d先

我新手 想買d lv 86-7 rating 個d咋 見lp terry平平地就問下

Terry唔係咁多人用架喎 普普通通咁 係咪組球會?

邊d先

真新手 而家全部人都係99/100rating左右
買lp terry可以上到108 好似唔錯
只係rating+價錢行先 冇特別話組咩隊

邊d先

真新手 而家全部人都係99/100rating左右
買lp terry可以上到108 好似唔錯
只係rating+價錢行先 冇特別話組咩隊

如果係咁 你不如儲下錢買加5
高rate個d都億幾一隻
加5係講緊5-6億就有
一放落去平均都110架啦
有無人用 LP pique,手感點
諗緊入唔入隻+5
有無人用 LP pique,手感點
諗緊入唔入隻+5

幾好用,制空一流,但有時會跑左去邊線
我用BBC防線好定唔好?
有冇人放08e/11 modric?
聽日出cp
但無舊人
聽日出cp
但無舊人

cp 即係咩
聽日出cp
但無舊人

cp 即係咩

隊長卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞