[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike
有冇人有組車路士?
前鋒應該用06U巴哥定14T哥狗好?
同埋Captain player 秦利好唔好用架?

巴哥啦

巴哥頭搥
terry就咩season都係同樣問題 唔夠快
不過車嘅中堅全部都比較慢
有冇人有組車路士?

巴哥啦

y not both, 睇態出
打防反用咩陣最好
利伸 利chem用緊4213
有冇人有組車路士?

巴哥啦

y not both, 睇態出

2揀1就巴哥
巴打 仲有咩pc code用到?
前幾日有個巴打po左個youtube網
整完都係一時時用到

嗰個不嬲時得時唔得,我其他code試過都用唔到

屌,正帳過副帳俾人截咗

屌,正帳過副帳俾人截咗

有錢收返咪幾好
Btw原來係巴打黎

屌,正帳過副帳俾人截咗

有錢收返咪幾好
Btw原來係巴打黎

金卡都俾人截, 你真係黑仔

Wl嘅球員會出返舊球季

屌,正帳過副帳俾人截咗

sor 巴打

屌,正帳過副帳俾人截咗

Who the fuck fucking hijack my fucking mkhitaryan??

屌,正帳過副帳俾人截咗

Who the fuck fucking hijack my fucking mkhitaryan??

聽日更新啦
29 August 2017 (Tuesday)
6:00AM - 12:00PM GMT +8

有以下球員, 8隻WL加舊season

開賣定價, 儲夠錢未呢

同時加入ULTIMATE BEST, 姐係ULTIMATE LEGEND弱化版

ps: market唔會幫你收錢, 3M版加入2nd PW, team color 有少改動, UI 少改動
聽日更新啦

開賣定價, 儲夠錢未呢

同時加入ULTIMATE BEST, 姐係ULTIMATE LEGEND弱化版

ps: market唔會幫你收錢, 3M版加入2nd PW, team color 有少改動, UI 少改動

金錢遊戲
聽日更新啦

開賣定價, 儲夠錢未呢

金錢遊戲

係咁出
聽日更新啦

開賣定價, 儲夠錢未呢

金錢遊戲

係咁出

WL 都有排玩,今次只係第一批
聽日更新啦

開賣定價, 儲夠錢未呢

金錢遊戲

係咁出

WL 都有排玩,今次只係第一批

好似有人回流玩
特登更新前留球員包, 已經抽到賽季古華特同韋拉

7x 能力 higher limit 18M, 賺到笑
有冇人更新唔到
課左金,抽唔到UL 人
課左金,抽唔到UL 人

唔係咁易架 葉師傅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞