[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike
養其實online同普通fifa17有咩分別

普通FIFA技術要求高啲
online好多人都玩無腦鳩跑

仲有一個大問題,online 一定要係禁區先入到波,係中場前小小,我玩兩年未試過入,相反17就有機會單刀入到

試過用world best pirlo 喺中場線斬freekick入去,入左

world best,點先可以有
想問下vip果個trade 做齊要求有冇得賺???

依家有用開vvip個trade, 但唔知用唔用埋vip果個好
想問下vip果個trade 做齊要求有冇得賺???

依家有用開vvip個trade, 但唔知用唔用埋vip果個好

唔好

lower +hkd sell 有意pm ggcid:109766760
有冇巴打要換16mk+8?
我要皇馬+8
點解07路斯基 貴咗咁多?
想問個白痴問題 點樣向左或右射門?

右上右下 (當你禁右 隻人仔向前跑)
想問個白痴問題 點樣向左或右射門?

禁實個上制,禁完射門制即禁左/右制,上制唔洗放
養其實online同普通fifa17有咩分別

普通FIFA技術要求高啲
online好多人都玩無腦鳩跑

仲有一個大問題,online 一定要係禁區先入到波,係中場前小小,我玩兩年未試過入,相反17就有機會單刀入到

試過用world best pirlo 喺中場線斬freekick入去,入左

諗起以前個bug L2+斬波 中場前少少curve入
幾時完rank?
>100既球員可以點得到??
>100既球員可以點得到??

好易姐,前提你要有錢
想請教一下呢
而家個garena更新左做2.0 version
點搵返個fifa online出黎
個garena plus已經開唔到
想請教一下呢

要轉地區
想請教一下呢

要轉地區

點樣轉?
我搵晒都唔見有掣㩒
想請教一下呢

要轉地區

點樣轉?
我搵晒都唔見有掣㩒

右上角setting 就有
想請教一下呢

要轉地區

點樣轉?
我搵晒都唔見有掣㩒

右上角setting 就有

今晚返到屋企試吓
Thx
有冇巴打可以教教我點樣將switch 個joy con 博落隻game
我想問點解成日射飛機
尤其我隻WB torres
我想問點解成日射飛機

大力左囉, 會有其他原因ge咩
我想問點解成日射飛機

會,人物隱藏特色
我想問點解成日射飛機

會,人物隱藏特色

比比下賽斷線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞