[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike
頭獎係傳奇3個其中一個

點拎?
果張promotion 黎 咪on9
pccw lag撚到喊

轉有線啦屌你
成撚日彈
HKBN早幾日唔止彈 仲要200ping
而加變返30尾ping 不過都成日彈
出新野吸引人 又唔搞下個鳩ser 趕客
XI 沙維 抽中o個陣1E
家下60幾70E
VVip 又咩玩法
VVip 又咩玩法

之後可能有VVVIP
VVip 又咩玩法

VVip令到trade復甦
上限變咗800,000,000
有人trade到EC Neymar +5
值1,000,000,000

10億係基本啦 有人trade到10幾億添 根本就係課長天下
你買張VVIP卡有14日 不眠不休trade夠200次 每次平均賺4億
你就可以有過千億身家 前提你要有200X8億既身家 因為你每次都肯定trade番10幾億野番稷 會爆amout 所以只要你有千億身份家 就可以再賺
VVip 又咩玩法

VVip令到trade復甦
上限變咗800,000,000
有人trade到EC Neymar +5
值1,000,000,000

10億係基本啦 有人trade到10幾億添 根本就係課長天下
你買張VVIP卡有14日 不眠不休trade夠200次 每次平均賺4億
你就可以有過千億身家 前提你要有200X8億既身家 因為你每次都肯定trade番10幾億野番稷 會爆amout 所以只要你有千億身份家 就可以再賺多1000億
好想要隻UL亨利
好想要隻UL亨利

個SER仲乜撚野?
個SER仲乜撚野?

搞到無mood玩

呢三個揀邊個好?
有冇人手機fifa online3 個app禁極都交叉唔到個notice 入唔到正常板面
重裝都係咁 可以點搞?
有冇人手機fifa online3 個app禁極都交叉唔到個notice 入唔到正常板面
重裝都係咁 可以點搞?

我都係同樣情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞