[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike

呢三個揀邊個好?

右邊
其實3個都係垃圾
想問個SPIN係一日轉一次定無限?
有冇人手機fifa online3 個app禁極都交叉唔到個notice 入唔到正常板面
重裝都係咁 可以點搞?

要等佢LOAD一陣 (20秒到?)係咁禁交叉就入到

btw 原來個抽獎 只要轉一次點 (100 Shell就夠 兌返hkd ~20$)
就可以每日多2次spin 幾抵玩 (本身以為1日轉1次點 每日多兩次)
計返當你一次spin 最唔好彩都有10m 計 20$ HKD 換到200M
想請教各位巴打
wb +2 eto / wb +4 falcao / wb 4 villa 邊隻好
猶豫咗幾日都決定唔到

dribbling villa > eto > falcao
speed eto > villa > falcao
heading falcao > eto > villa
skills falcao 同villa都有finesse shot
falcao多招strong header
eto skill move king

小弟433陣式 左06 +5c朗 右06 +7 美斯 現正選正選 16 +5 蘇亞雷斯 主打小組入滲 防反都會有 主要兩翼內切 one-two 直線 會斬波但比較少 多數龍門球開始短傳 有無巴打用過比下意見

唔斬波就eto

有用過villa 打正前唔係咁好用
eto game bug 黎

多謝巴打解答
我最後買咗+3 Falcao 同+3 Villa 各一隻翻嚟試
Falcao 真係用唔落手 打咗20場都死火 波又hold唔到 直線又跑唔到 淨係識入簡單波 (可能我唔識用)
反而villa 都仲ok 打lw 同cam 都得走位又幾好
宜家準備賣falcao入手wb eto 再試下
有冇人手機fifa online3 個app禁極都交叉唔到個notice 入唔到正常板面
重裝都係咁 可以點搞?

要等佢LOAD一陣 (20秒到?)係咁禁交叉就入到

btw 原來個抽獎 只要轉一次點 (100 Shell就夠 兌返hkd ~20$)
就可以每日多2次spin 幾抵玩 (本身以為1日轉1次點 每日多兩次)
計返當你一次spin 最唔好彩都有10m 計 20$ HKD 換到200M

Top up any amount to receive an additional 2 spins every day
可以點理解錯
btw, 開親都係百幾萬人
明明拎左30 simulation ticket 但入到leagues冇得用?

另外點合成? 我合上+3成日失敗降返+1

all about luck
明明拎左30 simulation ticket 但入到leagues冇得用?

另外點合成? 我合上+3成日失敗降返+1

all about luck

+2合+2 大過+2合+1
右翼要ec messi+5 定14t+5好?
手機版香港入唔到了?
有冇搞錯呀 上次冇ticket 今次唔岩數 搞咩呀屌

gp monthly reset, quest就weekly
所以早兩日清左你gp
依家TRADE係咪復活番
癡線
原來隻06u kuyt咁尾機
成架坦克咁
真係買遲左
癡線
原來隻06u kuyt咁尾機
成架坦克咁
真係買遲左

坦克不如用巴哥
有冇人成日玩到一半跟住彈個poor connection彈左game, 成日炒緊人幾球彈出黎玩撚到火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞