[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike
有無1on1 legend巴打分享一下陣容同埋strategy

同求
最勁打到world class b咋

要睇top rank陣,3m睇到
要睇韓服就第一頁有

試下最常見嘅433先

攻守比較平衡,自己再慢慢fine tune

有無巴打話我知呢個係咩app黎? 同埋你地都係玩馬拉服?
有冇人用過LP月巴 最近手痕睇market見佢啲數值好誇下 買黎用下 點知用落又唔跑位 一打反擊好似隱左形咁 雞到不得了 係本身真係咁定係我戰術問題 RW CAM ST CF全部試過 都係咁樣
其實技不如人冇嘢好講
但係連撲12碼都勁,究竟係點練翻尼
好明顯有d人捉路超勁,咩玩法

等人射左先撲

利﹕無玩好耐
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

你玩1on1?咩rank?
有無1on1 legend巴打分享一下陣容同埋strategy

同求
最勁打到world class b咋

要睇top rank陣,3m睇到
要睇韓服就第一頁有

試下最常見嘅433先

攻守比較平衡,自己再慢慢fine tune

有無巴打話我知呢個係咩app黎? 同埋你地都係玩馬拉服?

fifa online 3 mobile
我玩garena
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

銀B

唔通你啱啱係對我
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

銀B

唔通你啱啱係對我

可能

對住呢啲仆街 唯有賽前教一個strategy係press得勁啲

放600億AC
除以上球員另有大量球員包,錢包未開
流動資金大約30億
有興趣請加GGC : 72323194
幾百蚊就想收就免啦
想問有無交流群 非新手 求球會
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

report la
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

report la

Report啲乜先 人地無犯規出cheat喎
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

report la

啱啊
re咩port
咁係我自己廢

yes 除非佢後場猜波

個人建議可以Mark住持球球員後面既人 逼佢向前傳
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

report la

啱啊
re咩port
咁係我自己廢

又唔係既 係有啲仆街係會入完波就鳩猜
唉好灰
比人由50分鐘猜到完場
波皮都掂唔到
其實係點搶波ga

report la

如果後場鳩猜troll game真係賤過出cheat
人地玩控傳tikitaka 你搶唔到就另一回事

群可以入tg/ggc
會可以申請高登3個會
申請完留個Id/ggc id

群可以入tg/ggc
會可以申請高登3個會
申請完留個Id/ggc id

明明第一頁有晒都仲要問

sell, pm me if interest
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞