[PC] [Fifa Online 3] [9] Fifa Online 4 ??

985 回覆
3 Like 4 Dislike
好多都改到有價無市,自用都話可以打下j
但賣個啲就有排放,跟本唔會有人買

06U卡卡 +3 已經過1B
不過黎緊有 CC 應該冇人再用舊版
好多都改到有價無市,自用都話可以打下j
但賣個啲就有排放,跟本唔會有人買

06U 卡卡 +3 已經過 1B
不過黎緊有 CC 應該冇人用舊版

明明有主教練
但係數值就在對戰前排陣時
顯示唔到
其他時間又顯示到
究竟係咩bug
無玩一排 想問隻 10wc van persie 做咩升價左成3倍
請問有無人開到pc? 有既麻煩share code..
等pc收人..
請問有無人開到pc? 有既麻煩share code..
等pc收人..

依加點整pc?
之前洗左機更左win8.1就算唔返
依加點整pc?

用唔返
大家D event piece 點玩 ?
依加點整pc?

用唔返

有沒人抽抽?

抽呢個加0
抽中P. Evra

抽呢個加0
抽中P. Evra

中迪馬
中wb rio
有咩中堅又快又硬,依家用緊碧基加曉姆斯,日日輸反擊
07 Ronaldinho個價咩事
幫推
有咩中堅又快又硬,依家用緊碧基加曉姆斯,日日輸反擊

邦路斯
有沒人抽130個event piece 既貴賓包或者用180個event piece 抽鑽石包?
好奇抽到D咩出黎同值妁多錢?
幾多錢
有沒人抽130個event piece 既貴賓包或者用180個event piece 抽鑽石包?

我買130 中沾屎tots +3
另外2個fd,一個買130另一個買180,2個都中wb pack,一個中卡斯,另一個中列貝利

另外2個fd,一個買130另一個買180,2個都中wb pack,一個中卡斯,另一個中列貝利

另外有人180中呢個

咁抽4億抵好多wo
07 Ronaldinho個價咩事

因為CC,絕版卡唔再值錢
享利個價跌到慘不忍睹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞