[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
死圖
你嬲撚到
攞睇過依啲片黎打飛機 十足十啲老屎忽
究竟幾撚失敗嘅人先會咁樣打j
你好撚toxic
【大批烏克蘭人湧入羅馬尼亞錫雷特海關】
當地時間2月26日上午,羅馬尼亞與烏克蘭主要過境點錫雷特(Siret)排起長長的車隊,大批烏克蘭人等待安置。 羅馬尼亞總理丘克丘克表示,自戰事開啟以來,已有約19000名烏克蘭人進入羅馬尼亞,其中11000人留在該國。
普京都要靠班寡頭油商 同軍頭支持。

現在歐美制裁,呢班人要點安撫?歐洲係Reuter 放得風,就會踢俄羅斯出swift ,油同天然氣唔係冇可代替

拎住批能源 同世界做唔到生意,有個辦 叫委內瑞拉
好似話呢班係1年制嘅義務役
純粹夠歲數就強制入伍唔係自願參軍
唔知咩事都好正常
又黎?
其實今朝果單最後係堅定流?
尋晚斯洛伐克都接左唔少難民入境
仲有北韓,如果佢有錢買嘢嘅話
最新款坦克同戰機都未出喎
not fucking 粥, is fucking Joe
敵人的敵人嘅概念姐
亞美尼亞咁撚親俄
An ambulance carrying wounded people was hit near #Kherson. Among the injured were medics.

War crime

https://twitter.com/nexta_tv/status/1497602521358999552?s=21
拍片嘅不嬲無敵
2017年揾萬頭
屌你 廢閪到
所有人都在關注既基輔 係 無推進
但俄軍東北集團軍,南集團軍

仍然以不低既速度推過

東北唔清楚
但南方個邊界 有一定可信性
因為有另外一個source話俄軍就快攻打果個核子重鎮
割頭片,好舊了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞