[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
你咪射佢落嚟囉 咁多嘢講
屌,佢不如俾鐡拳算啦
Too late我係你唔忍啦 扔粒彈落美國比個下馬威佢睇
call
E巴
我試過個網真係上唔到
電視就唔知
❗️#拉脫維亞國防部長阿爾蒂斯·帕布里克斯提出向放下武器並向#烏克蘭人投降的俄羅斯士兵提供西方庇護。 https://t.co/zhVatZONmq

https://twitter.com/nexta_tv/status/1497596103000219654?t=LsOG4UHddELA9rs5TaJu6Q&s=19
最後俄羅斯直入決賽拎埋冠軍
而家先知
最靚總理
普京次次會談 都要玩鳩人擺下款
今次佢自己上曬身 咁既姿態無可能會談 最後應該又係明斯克2.0 要靠EU德法做中間人 好好奇到時會解除到幾多sanction
[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦
個TOPIC可唔可以嚴肅D
肉碎
Nlaw定javelin
國際社會反彈持續:

- 英國國防部表示 英國與25其他個國家同意提供人道及武器援助予烏克蘭
- 愛沙尼亞 禁止 俄國所有航班在其領空內飛行, 立陶宛 及 拉脫維亞 表示將採取同樣措施
- 超過11萬名難民已由 烏克蘭 抵達 波蘭
- 法國扣押一艘俄羅斯貨船, 指該公司屬於歐盟制裁名單一部份
- 波蘭拒絕參加 2022 世界盃 24日於莫斯科舉行的附加賽
- 法國, 意大利 匈牙利 相繼表示不再反對於 SWIFT 結算系統中剔除俄羅斯
- 前俄羅斯總統 梅德韋傑夫 表示俄羅斯不再需要保持與西方國家有聯繫, 指「是時候關閉大使館」
- 歐洲多國有反戰示威

source: BBC
波蘭反對黨同波蘭PiS政府放低分歧(反對PiS歧視LGBT同反對PiS想修改波蘭歐盟law)團結一致,波蘭人支援烏克蘭國民抗俄
呢2個使鬼守咩. 奶共仲勁過新界牛屎佬.
ddos有用
咁唔gur緊係射兩粒飛彈去美國啦
RPG打巷戰有用
尤其而家烏軍需要單兵嘅武器
一嘢轟撚死班車臣傻鳩好過
你地覺得普京真係打錯算盤定有後著?
摺被軍投降拎綠卡原理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞