[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
瑞典足協董事會已決定,
瑞典男足國家隊將不會與俄羅斯隊進行可能的附加賽 *
——無論比賽在哪裏進行。
足總還敦促國際足協禁止俄羅斯參加3月附加賽。

https://svff.svenskfotboll.se/nyheter/2022/02/svff-herrlandslaget-kommer-inte-att-spela-mot-ryssland/

*世界盃外圍賽附加賽
俄羅斯、波蘭、瑞典、捷克將爭奪一個席位
原本3月24日俄羅斯主場迎戰波蘭,瑞典主場迎戰捷克
如果俄羅斯晉級,3月29日俄羅斯將在主場迎戰瑞典和捷克的勝者
2月25日歐洲足協決定俄羅斯國家隊和球會必須在中立場地進行主場比賽
2月26日波蘭國家隊已宣布罷踢對俄羅斯比賽
今天俄
但呢次後果比車臣個次嚴重好多
班後生仔本身諗住而家打緊elden ring
唔係出來打真人cod
雖然冇咩可能 但如果所有對手都罷賽 俄羅斯一場都冇打過咁拎冠軍 都幾樣衰
同當年韓戰叫北韓出手打美軍,蘇聯自己做軍師
dllm

烏克蘭:俄羅斯軍隊瞄准了赫爾森附近的救護車。

https://twitter.com/awvais/status/1497598697080856578?s=21
想返屋企玩csgo
依家開衰左個頭

邊有得佢揀點玩
真…阿富汗班友仔連開合跳都做唔到…
好似睇馬智障人士做運動咁…
真心講我睇片真係笑唔出
明明德國有啲好用嘅Panzerfaust 3

唔明點解係都要喺倉底摷啲東德RPG出嚟

連庫爾德武裝都人人一枝Panzerfaust 3 /G36步槍
烏克蘭連伊拉克都比唔上
全球鷹好似無武器系統
你未睇到佢地d仆街野遮
有線訪問左記者吳生
佢依家都安全
真人版elden ring
我都幾肯定佢無諗過真係有機會俾人cut SWIFT
入黑又黎炸
咁無啦啦話俄軍重好過三萬黑警嗰啲又計唔計?
台灣先係真正目標
烏克蘭係掩護而已
增左兵定點 其實佢計劃係咩 點解個個大城市都派兵打 唔集中圍住一兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞