[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
NLAW
普通RPG之類無後座力炮喺室內開火個氣流會傷害附近嘅人
呢支嘢係可以室內發射
得閒就抽下德國果5000個高科技頭盔水
唔覺喎
出三分一人就叫無棋

係睇佢想點玩
第一次贏唔到咪升級

你打機輸咗都唔會就咁算掛
有個comment: doc I think I got hemorrhoid
印度之前同俄做生意,美國默許

現在係唔係仲係一樣?
型棍到仆街
依家唔出手既國家一定受輿論壓力
似被30mm 機炮打中 啲制服全部有燒焦
所以抽黑警水就唔係影響討論?
支那對外好似好肥仔嫁 唔係都唔諗住1人賺1蚊
你洗唔洗驗下智商

想踩港都做下資料搜集,black bloc 烏克蘭winter on fire 用得少咩
swift無你想象中可以推到俄佬返中世紀 只係麻煩好多
仲有中國 印度 芬蘭 依班長期盟友
另外 swift sanction係可以解除
伊朗2016就解除左一次 之後炸鳩老美又被侵sanction番
呢個先係最大問題呀
又多一批難民 明明之前西歐已經消化唔曬
https://www.youtube.com/watch?v=bX61ZqKdEEU&t=18s
呢條片有說明 今次戰爭常用既 刺針、標槍、NLAW
What's this?
啲後生跟本冇戰意
分分鐘歐洲話可以接收降兵. 班後生即走. 睬你都傻
你個普京就喺OFFLICE屌女飲紅酒食魚子醬, 我就要俾你推去送死
好,下個po會講燒毁
好 打下機休息下
今次唔反獌了
中共兩間國有銀行都停左同俄羅斯商品交易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞