[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
諗起美國果個i have two mother
唔係第一波 俄羅斯本身缺乏男丁
聽講出兵一萬
唔反了
標槍發射器
反坦克神裝
info@nexta.tv

睇左咁多新聞
係時候課金!!
香港人上!!

Cамые важные и оперативные новости Беларуси и мира

Написать нам: @nextamail_bot
info@nexta.tv

In English: twitter.com/nexta_tv

Основной канал: @nexta_tv
Посмеяться: @luxta_tv
Сотрудничество: @pr_nexta
Разбан в чате: @unblocknxt

Помочь: paypal.me/nexta
https://t.me/nexta_live
其實派車臣入去係smart move
普京本身都睇唔順呢批車臣遺民 當初比佢地整呢隊軍隊出嚟 衣加用呢個方法整走佢地
學佢咁 tag 哂d獨裁國家
北韓 中國 伊朗 阿富汗
多得有佢地支持
咁我錯唔好推了
Reddit d料一定準過我好多
有d應該無deal到d乜
有小小抽水
衛星有雲層遮住?
如果要閃擊速戰速決,唔係應該要最精銳部隊?
諗唔明
已經預咗之後同中共做生意
可能殺咗,但中國人命唔值錢,無人理
中國終於諗到方法打入世界盃
from twitter , 10k troops.
雖然我個人樂見有依一日
但你要普京收皮 有點遙遠
淨係佢堆油企 天然氣企業 只要全世界都未完全綠能 班寡頭同世界各國都唔可能反佢面
仲未計中國肯幫佢消耗經濟缺口
全場最精彩一刻係依張相
死亡入侵者的鏡頭。我警告猛烈警告。

https://twitter.com/antiputler_news/status/1497591938714939399?s=21
俄羅斯國家電視台曾短暫被黑,播放烏克蘭國歌。

#烏克蘭

多謝黑克

https://twitter.com/ww3updated/status/1497601528324108292?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞