[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
收返阿拉斯加阿笨
由朝早聽到依家都係話推進
🇺🇦#Ukraine outskirts of Ivankov. Clear footage of war.

https://twitter.com/ukrainenews0/status/1497597008755970061?s=21
https://fb.watch/bq15BwL79W/

肉身擋好在冇事
我覺得係正常發揮
俄軍第一次打車臣都係咁上下
係第二次唔同你磨 瘋狂轟炸先贏得輕鬆
而家其實係睇俄佬想點玩
why
有邊個會想打仗
你普京落場打咪會囉
全球鷹其實一直喺黑海飛緊,佢應該係誤炸自己之後再額外加下啲資訊想令人對號入座
Javelin. 裝甲車剋星剋星
淨係教育水平識字率都冇得比啦
又咁講應該冇乜邊個伊斯蘭原教旨主義管治過既地區教育水平會高
俄仔:屌想返去睇Netflix
新界果班圍村佬
//Russia has reportedly sent tens of thousands of troops into Ukraine in the past 24 hours, according to a senior US defence official.

Putin has called up reserves for the fighting, official said.//

癲撚到 準備又入黑
屌其實諗諗下北約同美國民主黨啲仆街似係想借烏克蘭削弱俄國軍力
同時博大霧睇下俄羅斯內部有冇勇者帶頭推翻普京

可憐烏克蘭班義士死嘅死傷嘅傷
而家番去咩都冇得睇
美國:so?你係想話我參戰
用9UP當命令代表普京大帝真係無棋
分分班俄仔訂咗隻elden ring諗住玩
點知未收到貨上頭就無啦啦話要演習
順便測試埋俄軍戰力
吹捧有脫俄者都好,睇左好多消息感覺上俄軍實質上戰鬥力同士氣都冇乜咁,
分分鐘吹風有得脫俄成班棄game
唔知俄仔識唔識唱
今天我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞