[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
快d 落街買定玻璃樽可樂同沙士
Glory to ukraine
諗緊俄佬係咪真係玩化武
但係唔玩化武又真係冇突破點
定係用化武聲東擊西?
唔係化武咩
等我補埋依張圖先
突發:捷克居民收到冒充捷克國防部的動員SMS要求他們前往特定地方報道,捷克國防部已經澄清沒有發送該訊息
第二階段有機會沿住聶伯河打
烏好可能要退或者放棄某一啲城鎮

戰況最激烈有機會係中部啲渡河口
佢唔夠膽打啦 契弟始終係契弟 狐假虎威姐
黎啦
我地香港有3萬精英support
諗起中大理大
之前(剛開戰)個個都講緊EU/US反應咁弱雞, 佢一定會試下水溫, 今次真係
而家俄軍好似開始改戰略, it's a tough night too
準備入黑,應該又血戰
我剛剛遇到了 26 歲的保守派議員斯維亞托斯拉夫·尤拉什(Sviatoslav Yurash),他是該國有史以來最年輕的議員。他全副武裝,與他的朋友一起前往基輔前線“保衛我們的首都”。
https://twitter.com/ozkaterji/status/1497534762193461252?s=21

2022最新fashion = 基輔愛國者
烏克蘭國會議員全部揸槍
https://twitter.com/nexta_tv/status/1497576285295497222
連登老嘢認得佢掛
patreon
俄羅斯國防部表示,俄羅斯船隻遇襲時有美國無人機在空中飛行。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞