[D3] 抗俄衛國32:WINTER ON FIRE / 基輔保衛戰 今晚嘅宵禁開始啦

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
仲有人出街行
個人覺得似阿富汗戰爭多啲
他繼續向馬里烏波爾方向進攻。烏克蘭武裝部隊的部分定居點沒有戰鬥就投降了。烏克蘭人匆忙離開一些敵對部隊,不僅留下了彈藥,還留下了死去的同志的屍體。

https://twitter.com/dilip2git/status/1497602303146094594?s=21
佢哋前兩日已經deal好咗買俄佬糧,之後再deal埋其他嘢唔出奇
有預就唔會話要沒收國內資產啦。條友FF上腦
普京明顯估唔到打得咁慢啦
明白 thanks
明白哂 thanks
你見到新一批裝備明顯upgrade咗
同埋歐美運得咁多物資俾烏克蘭
預咗俄佬唔會咁廢,肯定會同你死過
搞緊增加內需

點知契哥打仗 要用錢硬食幫契哥手
“I need ammunition, not a ride.”

Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy told an American official who had offered him evacuation out of Ukraine.

https://twitter.com/combatjourno/status/1497602875215814663?s=21
果單野冇source 唔好傳住

見到最新既圖
不過要再等下 睇下有沒其他source
有source講蛾要升級行動
今晚有啲危講真
硬起來做阿頭
依場戰爭預視埋將來點打仗
我估走返去單兵重火力
始終坦克成個移動標靶咁
點解可以炸到頭都跌落嚟
搞搞吓變咗歡樂滿東華,個個捐啲,唔多,不過好過無,唔係袖手旁觀,除咗頭盔國
明黑鳩你 咁點?

見到最新既圖
不過要再等下 睇下有沒其他source
一睇烏克蘭交戰片段個腦就會出現mw2 d音樂
民兵用OK既.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞