召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
佢把聲真無好撚得人驚,唔知佢老公係香港既朋友知道左會點
我都好耐冇睇佢啲片
見呢度討論即刻去佢ig見到佢之前出咗首rap
老實講都幾唔鍾意某啲香港rapper將廣東話唱到外語咁 Balu刻意用嗰種tone 啲連音多到離譜咁un耳
頭先見到小仙辱ig po左張相
係城門河隔離除口罩影櫻花
見到有人屌佢仲有心情出街除罩影相
跟住佢del左個po
佢仲要大大隻字打個地址出黎公告天下
多啲呢啲無腦KOL宣傳 第二日肯撚定大把人去朝聖打卡
沙田碧濤花園櫻花群組
Yaki 整到個樣
嘴好凸 好似雪姨
最中意嘅youtuber 就係Auman
https://youtu.be/GNEZJXpmJN8
睇完佢呢段片覺得有種重新認識香港嘅感覺超高質
希望佢之後都一切安好
全球關注俄羅斯入侵烏克蘭,來自俄羅斯的網紅「俄仔」Artem Ansheles,自爆因此遭到網絡欺凌,有網民透過社交媒體留言攻擊他,並寫下詛咒俄羅斯人「死清光」的信息。

曾經演出ViuTV節目《返歸啦俄仔》的Ansheles,昨日上載黑底白字圖片作回應,他說︰「我嘅小家族入面有一半係住喺烏克蘭,睇到今日發生嘅事好難會唔擔心難過。既要活喺現實世界嘅衝突當中,又要為非我控制嘅事而面對網絡欺凌,實在讓人覺得無處可逃。」
之前公海post有好多人爆過佢真人其實好西
扮到鍾意香港文化都係為咗賺錢 現實好少用廣東話講嘢
好嘔心
越大越覺得
物以類聚人以群分
係冇錯
係咪好似嗰啲移民去中國 為左錢拍抖陰頌讚中國嘅白人咁
有朋友係俄仔fans 直頭會去生日會果隻
聽講以前俄仔係有求必應 對fans好好
自從獨立出歌之後 好似想行「巨星」路線成個人變左 同fans距離感大左好多

與其話俄仔變左 我偏左相信呢個先係真實嘅佢
以前有簽公司+未算多人識咪隨和啲 得到想要嘅資源咪做返自己
始終覺得佢只係當香港搵錢同玩樂嘅地方
最尾條片跳舞嗰度笑撚到仆街 仲要特登拉低條拉鏈 有個留言話丫頭喺隔離有兩萬幾人睇緊 叫條姣西快啲除衫
想知佢老公見到會點睇
CLS
點樣可以咁厚面皮
人地有唔係出軌個啲而分手
大部分情侶分手都會不歡而散架啦
條仔都話唔會爆條女啲野啦
係咁chur人回應做乜鳩?
啊ching 你真係冇改錯名
點解去到2022都仲會有人咁樣用Netflix & Chill呢個字
哇屌好嘔心 娃娃音講嘢 又扭扭擰擰
但見大部分片都係得廿幾三十個觀眾?
自從佢兩姊妹做咗new age撚之後,啲片悶到嘔,下下都正能量
絲打形容得太好 個樣立即變到勁西
個po咁正竟然得咁少回應
成個裕美咁
睇完佢第四日最後個幾分鐘忍唔住眼濕濕
好人一世平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞