召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
有冇人前排見到heyman有個story,好似係新年嗰排
又係佢帶左兩個best frd上屋企
然後4個人影左張合照
煌同heyman其中一個好姊妹坐喺到,個女仔個頭貼到勁埋
Heyman同另一個女仔就企喺後面
就咁睇張相真係會覺得兩個坐喺到既係一pair
唔知我有冇記錯,總之我睇到呢個story嗰陣真係呆左
會唔會有人cap左
呢方面幾佩服heyman,咁都唔介意,相信香港10個有8個女人都會介意男朋友同好姊妹咁close
呢個係佢孖生姐姐定唔知妹妹
一個P到好勁 一個望落舒服好多
Lady m????
屌我都記得因為我見到嗰陣都覺得有啲奇怪….
個story好似係煌同heyman個女仔frd 都2月生日 一齊屋企慶祝
睇佢Instagram以前嘅相都未Del唔知搞邊科依家P圖P到上太空救命真係好好笑
坊間大撚把正正常常嘅P圖apps 唔明佢點解P到咁柒
我都有印象!!
好想睇翻
其實我一直都唔明 追擊蝦乾咪追擊佢本人 點解要笑埋個b 個b唔慣事架喎...
本來我都唔想再係呢個Po講明思蝦乾

但一諗起你話抖音無問題我就好有問題
定係你手機仲有安裝到抖音先覺得content無問題?

蝦乾同明思係beggar狙擊佢有咩問題
班關愛西仲講乜鬼嘢啱啱離婚要湊小朋友etc
香港日日都有人分手離婚 有咩咁大不了? 人哋離婚都未叫春幾時要你體諒?

況且你有你吹奏 我有我狙擊 阻到你邊到?

召喚口德邨邨民(183)
https://lih.kg/2894151

情緒勒索😨
我想問我係咪睇漏咗啲嘢
佢覺得抖音冇問題同明思蝦乾係beggar有咩關係
我呢一刻真係無佢咁正能量
睇嚟吉吉似做咗好仆街嘅嘢

唔係想做道德西
但係唔可以咁雙重標準喎
實情得當事人知道 你地捉字虱咁討論都唔會有結論
唔好又鬧交啦
想狙擊咪狙擊
唔想睇嘅咪skip
2邊都唔好踩去人哋嗰邊咁咪唔會鬧交
Super
痴撚線
都唔知其他人喺度煩乜鳩
人哋咩事分手 點解 邊個唔岩關我哋乜嘢事
真係好煩
停止討論依啲人啦
又唔係我講嘅 你cap比我睇無用架喎 一直覺得啲bb係無辜嘅 (除非好似lucy咁蝦人) 只不過今次見到班人癲到印埋bb嘅相出黎真係睇唔過眼先出聲 咁都雙重標準
你們
佢退一排幕後咋
咁撚貪錢嘅女人邊會咁易收皮
佢個樣同型字拉唔上關係

唔好跟車太貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞