召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
咁呢樣個人覺得佢同行ding ding 好過佢 至少19年嗰時啲說話行為似返個正常香港人
佢呢啲垃圾mk妹 不學無術
咁多年黎 淨係識呃人 鳩噏當秘笈害埋啲無知妹妹仔
依家仲要撈到風生水起
唔知幾時有報應
講好朋友咪算
閨咩蜜….
好鐘意吉吉講「嘩」呢個字
每次聽都覺得好搞笑
佢靚女?
每次見到佢都諗起女大j
唔好討論住佢先啦
佢話等件事淡咗就會出嚟

唔困死係tvb其實好事嚟但同埋啲呀豬呀狗玩真係搞到cheap晒
佢好似仲有上cctvb 應該只係唔拍劇因為拍嘢通常都日夜顛倒 佢要湊仔
仲要同雪嬸整埋啲翻版beauty blender賣到成舊水
張大頭好嚇人
angela真係霉咗好多 佢啲片得幾千views 以前覺得佢幾有style 好鐘意佢係NY同jodie嘅互動
入去睇佢ig 原來d likes仲少過spoon
覺得佢啲片唔錯因為冇咩人做呢啲歐美style片 好睇過啲港女Vlog
但感覺上佢真係鍾意拍片
佢依家啲片仲keep住有心機edit
會有唔同角度 bgm都有心揀過
關於佢講野嘅問題 我記得之前痴線西都有人講過
其實佢啲停頓位 長音真係好難聽好un耳 亦好古怪
只可以話佢個樣中等
同埋身形打扮搭救?
屎盆以前都叫紅過吓(人哋自稱係香港原祖youtuber)
好多個post之前有講過Angelamiuz 2xk followers嗰陣有買followers 一夜之間變到35k 我估係好多大brand例如Chanel Diptyque La Mer都要至少30k followers先會送product
連icu都有50k 但啲post平均都係得幾百個likes 一千都冇
以前啲片好睇好多
感覺佢依家好似唔係好知自己想點 行咩路線
以前啲人會睇佢係因為覺得佢自己一個去美國追夢讀design好叻 睇住佢由喺香港讀asso 搞acupcakedream 同Jodie long d咁多年終於可以一齊生活 (點知全部都係假)
佢呢幾年畫少咗好多 淨係掛住去啲kol event圍威喂成個人冇晒靈魂 嗰排興咩佢就拍咩 明明本身係sell fashion/design見班coffee shop foodie上到位就學人拍cafe series
見Sophia Chang拍30 days of roller skating好成功又學人拍
依家又走去學啲韓國人拍Silent Vlog
完全冇晒定位
佢grad咗係美國返工個陣覺得佢勁叻
但知道佢同jodie啲事真係對佢觀感超差
唔知其實佢啲planner有冇人買
我覺得佢好似唔識換氣咁成日講野都要停低唞大啖氣先繼續講
真,宜家定位就係個期興乜就拍乜
唯一可取就係啲片嘅剪接唔hea,不過真係無睇好耐,唔知宜家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞