召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
佢畫畫好靚!

又嚟
極好睇!
Mnlmch同我愛我的祖國先係真實嘅曾樂彤呀嘛整容臭G
佢唔係覺得以前Youtube啲subscribers仲會對佢條奶共柒頭皮有興趣呀嘛
其實佢係咪get唔到啲人話佢不再是曾樂彤點解 冇人想睇佢做奀星講晒支那話擦Twins鞋嘅vlog
以前啲片閑閑哋都幾萬甚至有啲過10萬views 上星期出新歌依家都係得1.2萬views

有睇過佢d vlog 唔係幾頂到佢係到搔首弄姿同d 好扮野既tone
做youtuber咁好搵 仲有班妹豬送錢比佢地洗
個個唔係買樓就成身名牌架啦
其實佢識唔識得望鏡頭?

曾樂瞳以前個Account相都變埋第二個女人
呢個back up ac嚟 佢自己個舊ac已經del咗 得翻英皇嗰個

點呀Jade藍 係咪又無力感很重呀?睇你個款都知你係獨裁者fans
笑死 呢幾年啲kol吃喝玩樂staycation海底撈粒聲唔出
呢幾日捐個頭出嚟 肉緊到以為佢地係烏克蘭人
可能佢想話d 烏克蘭人破壞個社會就唔啱
咩事成個嬸咁樣
吉吉ig最新個張相del左
(下面有幾個人叫佢講點解分手,情緒勒索)
真係好煩
Ig少咗張相你都知mon咁實
尋日追post見呢到絲打話有人去留言呀麻
所以尋日有睇到
岩岩碌ig見佢出左story 咪又撳入去睇下
已經見唔返張相

10幾個鐘內睇過,再睇冇左都好難會唔知

利申:冇特別mon
希望所有過去撐狗撐政府或支那人甚至極權國家嘅撚樣全部都快啲中回力鏢啦!
聽到身邊有個廢佬話雜種同普京係佢偶像 心入面回咗佢一句你好快同佢哋一齊俾天收㗎喇
所以呢輪我睇見成班中咗武肺之前又屌過醫護封關嘅傻閪 我真係勁撚心涼 個正苦第一日廢咩 你之前又支持佢哋嘅?
如果成班就死於武肺 咁個回力鏢就中到應一應 我又有得係屋企笑
絲打你一講完我即刻反唔到轉頭
佢對眼好似唔可以定點好sidetrack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞