召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
話個有錢女物質又幾搞笑
又黎
只要分左手既kol就會開始有負皮
比人嫌d片悶

唔鍾意名牌可以唔睇佢
又要睇又要屌人物質好八婆
係 等於
買名牌嘅人好難唔物質化

但有愛心同物質主義都無衝突
成件事唔覺有咩問題
好耐無 差啲唔記得有個咁既人
點解買名牌就要俾人話物質
只要人地afford到 間唔中買下有咩問題
仲有 可能對吉吉黎講 佢真係純粹開箱分享買下啲咩袋 有冇諗過喺佢眼中呢啲係普通袋仔 唔算係啲咩名牌
佢又唔係好似嘉樂仔咁拎住個袋以為自己好靚做埋啲嘔心表情又左曬右曬
佢啲錢又唔係呃番黎 自己搵到錢買名牌姐,同埋佢都唔算話好多,佢都有買啲貼地啲既牌子
Tag返佢好似串佢咁
Yepi好慘呀
絲打 唔好影衰你個username啦
閔suga都周身名牌啦
咁做呢種content creator一定係講物質
睇佢都係開下箱咁,內容冇咩問題喎
yepi去過幾多人嘅問答度留言
老是常出現
肥佬ig係咩
大把觀眾中意睇名牌開箱
share下買咗咩點樣襯無乜問題
可能純粹啲題材唔啱你睇姐
肥佬唔知 我都係睇條女Ig post講佢姐 無tag過佢
同蝗Tina & 屎盆同一時期嘅YouTuber
把聲太難驚 一條片都睇唔落去
就咁睇相 個女仔完全係受男仔歡迎feel果d黎
出現左啦
Hi yepi
佢同jodie係咩事 唔記得咗
以前身邊同自己都有幫襯佢acupcakedrem
Yepi一路租住荃灣工廈一邊r水吹話住西貢好chill
佢2018年中喺美國搬翻香港 翻咗幾個星期之後就飛咗Jodie無縫接軌同咗個男仔(當時Tina Wang個經理人)一齊 del晒啲講les/LGBT嘅片
好多觀眾問佢同Jodie係咪分開咗 佢隔咗好耐先認 出咗個story講到因了解而分開大家仲係好朋友 但睇Jodie ig就知擺明唔係佢講嘅和平分開 佢唔開心咗好一段日子 後尾仲block埋Angela
年尾嗰陣Angela仲要消費段感情話2018年最想多謝嘅人係Jodie 比痴線西屌到痴線
鏡頭前吉吉好似好好咁 好無害
估唔到會情緒勒索朱英輝 陰公
我都係 勁認真聽佢講
記得嗰陣臨出道有絲打出post整理佢啲黑歷史 自此一路留意睇佢幾時賴嘢
仲以為佢做咗idol會醒醒定定珍惜個機會 但本性難移 見到單新聞真係笑咗 正一on9仔用下體諗嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞