召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
咁即係熊仔頭本身真係同佢求左婚? 拍左一年都無(唔知佢有無講大話啦)
以前有睇佢d 袋review 知佢藍就冇睇
6月一齊但6月就有戒指相
一拍拖就求婚
估係呀叔既年紀 ,食飯要飲茅台 ,鐘意帶佢番大陸玩
熊仔頭咁中二病 唔出奇啦 懶係獨特 以為佢係特別嗰個 不過santis無認到 劇本又係綠仔頭一相情願
其實嗰陣都大把人話睇死Santis借完熊仔頭同個channel上位之後就會當佢哋condom 係冇諗過一年都冇咁快就玩完 扮都唔扮
喺條片度講到自己咁偉大覺得自己啲演技唔夠好駕馭唔到FH啲角色 想出去儲多啲經驗先 明明就係覺得FH比唔到佢想要嘅嘢佢自己野心大想上電視想拍戲
回上post Heyman同吉吉喺cafe影products問題
吉吉咪有studio囉 點解要喺cafe影?
佢份人咁高調,如果係靚仔後生實放閃唔怪之得剩係影名牌哂旅行相
講起heyman 唔知有人記得
之前佢同蝦乾有合作拍一條片
係蝦乾幫heyman 改造房間
靜係記得條改造片好撚柒同兩個擺明唔fd 又一齊拍片好撚尷尬
一杯咖啡$50 租一次studio $500
吉吉同佢咁fd都要租
咪放長雙眼睇下佢之後上唔上到位囉 嘻嘻
不過頭先見到都無諗過佢咁快就上水認
最尾嗰段
只知好富貴
有冇相
有冇link
我係吉吉都唔想租俾佢一影就影足全日 蝕咗全日嘅生意 又唔好意思問佢拎返錢
得返蝦乾嗰條
https://youtu.be/4t-qIp9u_Bg
Heyman 嗰條private 咗
YouTube一search就有
伸手黨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞