召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
點解又醜樣拍嘢又無內容都可以有5萬sub

見到個comment真係笑撚咗 好似串緊佢個期間限定好朋友PKJ左露右露 Brandy仲要答佢講得好好
大佬呀!你地唔係好friend㗎咩定係其實一直都係扮
講開frd呢樣嘢
Pkj 成廿幾三十歲人
之前係youtube 話咩irisa係佢best frd
之後又補句 唔知人地當唔當佢係best frd
好尷尬好核突
中學生黎?
仲要勁多懶音 咬字好難聽
成個annie嬸咁
講真 唔覺Irisa當佢係best frd 只係純粹搵佢攝時間 有個跟班咁
其實PKJ都幾可悲 生活好似好好 買名牌住大屋
但係佢擁有嘅嘢全部都係物質 最缺乏嘅係別人嘅真心
所謂嘅好朋友原來都係笑鳩佢鍾意露 冇一個朋友係長久
對住屋企隻天堂鳥又諸多不滿 嫌唔夠好
好肯定佢之後十幾年都無限輪迴 所謂新朋友變BFF然後唔再frd 嫌棄另一半
都係自己攞黎 佢份人不嬲都係身邊嘅人攞利益 痴曝光率 有咩問題就係ig公審 人地都唔係傻㗎 邊會有人對佢真心

原圖
絲打做到野!! 連條樹枝都一樣
佢以前做放學icu主持好似叫恭心,所以隻狗叫恭喜
覺得以前eli應該真心對佢 但唔知咩事最後冇fd做
雪姨又上水試水溫
講真心點夠佢個siu baby叉燒
人地係佢受負評嘅日子出黎屌返啲hater
識咗eli之後就冇見過lu
想問下佢幾歲
係咪同Siu baby疏遠左
佢不嬲都係咁 識到有錢有名就飛朋友
咁多個所謂朋友得siu baby一個冇錢冇名
我以前有睇下MIHK
之後依家淨係睇Cotton
條Gigi真係
我無留意佢 但佢啲片大家都話廢
其實都係以前mihk帶佢紅左小小先多人睇
Eli好似出過個post暗示同佢唔可以共富貴
呀K 賣衫搭左咁耐棚
終於搵到發達密碼
開埋youtube

咩終於搵到呀 擺明猴住個發達密碼好耐好想紅好耐扮嘢搞podcast幾日後連yt channel都開埋 咪又係日日痴住呀大隻乞衣Christy拍埋啲扭屎忽vlog
依家直程close埋showroom 專心幫自己做branding 叻女呀裸體K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞