召喚痴線西(183)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
佢而家都係普通歐美style咋喎 y2k咁
之前都係著得好common
可能真係咁….唔係點解咁都可以美國 SuPERM出道
仲要大公司 之後super m都有佢份 mk仔咁多好機會都唔珍惜 如果當初冇去到韓國以佢弱智仔資質可能警犬都考唔入
咁兒戲
source?
都唔知咁樣算唔算好命
上幾頁
好耐之前痴線西講過 吉吉同佢ex一齊 都係其中一方出軌先一齊 不過嗰陣無乜人信 而家諗返起
啲隊友好慘
有無人有睇個小影story

share人地個post係講有能力就撐小店
以為佢咁好死原來係貼自己網店link叫人幫襯佢
可能佢根本就冇做個test
是但鳩講啲野講到好有用咁
以前唔算超突出至少唔係common掛 仲有佢都算早漂染嗰批 啲相又影得靚(嗰陣嚟講)
嗰陣睇佢啲片佢覺得佢啲中性look好好睇 有好幾次比佢啲outfit片燒到 身邊有幾個文青friend都好鍾意睇佢著衫
2015/16年Heyman Yan Mak 丁丁嗰班都唔知著緊乜啦 淨係記得勁多人著Hollister A&F
但得罪講句依家個style 歐美y2k嚟講佢都算著得幾樣衰
真係死好命 上世可能拯救咗世人
都幾肯定如果佢冇簽喺香港會變咗個偶爾比人po上連登恥笑嘅mk仔 好似之前個陳黑咁
食fans都仲咁保佢淨係停工大半年 Gidle穗珍比人爆欺凌就要退出
我以前都幾鍾意睇佢
無論著衫嘅style
同影嘅相都好有個人風格
但近幾年變左KOL
真係變左質了
想知隻半卡戒指點處理
上世可能拯救咗李秀滿 絕世好老闆 suju exo 咁多人版都照對佢咁好
個標題都幾好笑 佢有咩粉絲
依家成身show名牌都襯得好難睇
䁽下眼以為個女仔係pkj
https://youtu.be/CIU6jEhDsuA
old news左 第一次睇呢條片
個妝唔知邊度似jennie
個妝淡到好似冇化過 成個病人
咁都放上網教人
佢之前啲衫基本上成個tumblr都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞