[跑online]集中討論區(21)-情感群島開波

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
抽獎板拎8階感情袋+之前活動既魚餌 其實都冇話好轉蛋好多
如果每日淨係hea玩一陣係咪唔建議買情感島個升級pass?
而家先得11Lv,睇落買左pass都唔係送多好多有用嘅野咁
冇玩十年
有冇人仲有莉娜套女神裝
升級系統隔離
有冇人知繁花戒同頭之後會唔會送埋或者點拎到?
其實啲幣有冇話用喺邊最好? 我用哂黎扭蛋
而家用緊套宮廷裝覺得都夠用,套鹿裝又唔係特別話想換
300幣
你一日會玩幾耐先? 兩粒鍾以上不如買
開貢水刷完圖一一粒鐘 抖一粒鐘再刷好快滿3000貢
pass送SS券黃金券都ok架
我有4th 傳說卷都換唔走鹿裝
係咪將來用5th 先可以換?
放假就4-5粒到,平日最多1粒,黎緊有其他野忙平日都未必玩
好的~唔該哂~
btw我抽箱抽中左鹿頭
咁係咪都冇乜其他野好有需要有?
我見鹿翼同宮廷翼啲能力值都冇乜分別
300幣姐,網任每日派20好快賺返,而且50lv會送返300
情感島有排先完,相信輕鬆玩都升到50
買囉 反正多數完頻d幣都會多出黎
另外想請教一下 維拉的黑暗有咩用?
下星期可以換新野?
"可以用嚟做變更SS材料"
直接去商店買2TR SS裝咪得
唔想刷嘅可以直接用點數增加道具

後期多到唔知有咩用
仲要已經滿咗70級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞