[跑online]集中討論區(21)-情感群島開波

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Rw21xcHt2mU&ab_channel=%E7%B5%B2%E5%B8%B6Ribbon
https://www.youtube.com/watch?v=_QXWq06f1X0&ab_channel=Ani-game
儲值影片內的限定序號即可獲得:
感情豐富的蚯蚓 20個

序號儲值: https://bit.ly/2Z2jid4
序號到期日: 2022/3/20

跑Online有獎活動: 訂閱留言送童話特級上線票券

活動參加條件:
1. 訂閱本頻道
2. 在本影片留言 並同時留下你的跑Online暱稱就可以參加這次的活動

留言格式:
「XXXXXX (留言內容)
跑Online暱稱: [官方]R」

留言範例:
「O谷應該要加人工比R
跑Online暱稱: [官方]R」

截止日期: 2022/3/27 23:59

R會挑選3位幸運的跑者送出「童話特級上線票券 1張」
得獎名單及領獎方法會在下次更新預告影片內公佈
好心d人要掛機去其他場掛,唔好迫埋去探險隊啦
而且每日做dm要玩15場有幾難,1個鐘內都搞掂啦,但有時比班掛機既搞到1個鐘都贏唔到晒10場
黑火
基本上4個場入面得推波無乜人玩 好心佢哋就死去推波掛啦 阻住地球轉
#576有蚯蚓code釣完再睇下要唔要屌黑谷先
屌你老母黑谷
一隊有兩個跑頭三都夠做 但唔跑真係過份囉
無得踢架 有得踢就好
踢一次就無限cd
個踢人數應該有時會reset
冇得睇返真係勁on9
反而唔中意d人唔f10掛機我懶理
d掛機人咪有時會等好耐先識f10
所以見到d熟悉面孔/等一陣都冇f10我就換場
又唔比人投票換場主卡住d房, 走完又入翻佢個場
韓服咁多人玩完全無呢個問題 港跑就算啦 自己開場仲好 又有得揀人一隊
比人水番坑,
以前小學玩港版冇課金跑唔起,
2019去左玩韓版又比人封vpn,
依家黎到港版,
一套璀璨(頭翼鞋?)同個隻咩瑟琳娜寵物幾錢收到?
應該200有找詳情睇dc
2022/03/15 | 03.16 更新預告
維護日期及時間:3月16日(三) 08:00~18:00

情感群島 4th Update
新地圖: 悲傷王國探險隊地圖
在悲傷王國找尋情感原石
組成王國探險隊吧!
擊退悲傷王國守護者的合作地圖,4vs4 團體戰
限制時間內過關或time over時,攻擊分數最高的隊伍勝利

情感群島第4彈轉蛋
海神之眼和碧鹿套裝
大獎是海神之眼
蘊藏海神之力的髮型
另有碧鹿套裝
穿上它感受到自然清涼感

修孟刮刮樂
悲傷王國探險刮刮樂
這次刮刮樂的主題是悲傷王國探險
可以從中得到情感群島的物品喔
使用5個守護者的配件,可使用1次刮刮樂
去探險獲得配件吧

卡片配對比拼
伊林斯的工具卡片遊戲
可以1在公園內進行卡片遊戲
回合制卡片遊戲最多可參加3次,每次進行2回合
遊戲開始後,60秒內找到相同的卡片配對
記憶力的對決!

贏過高手2
對戰模式更新
可向新高手跑者挑戰並獲得獎勵
各地圖各階段第1次過關時,獲得獎勵道具
根據過關次數,可獲得累積獎勵

騎士團回歸
騎士團重啟測試計劃
集合摯友良朋s牽著手再繼續飛
騎士團可獲得專用裝備
團結套裝、騎士團小丑寵物、黑色火焰套裝

注意事項:
1. "贏過高手1"將於3月16日維護後結束
2. 情感群島地圖開放時間將於3月17日00:00更新,每天00:00至17:50最多開放3個地圖
於本次更新期間,第一至三彈地圖將會輪流開放,第四彈新地圖將會長期開放
情感群島頻道開放時間 : 每天早上08:00至凌晨2:50
伊林斯的工具卡片遊戲開放時間 : 每天早上9:50至凌晨00:00
3. 新年轉蛋機將於3月16日維護後重新開放並於3月30日維護後結束
4. 尋找棉花糖活動將於3月16日維護後結束
5. 騎士團將於3月16日維護後重置及重啟,詳情請留意早前公告
6. 神聖維納斯翅膀轉蛋將於3月16日維護後結束,「維拉的黑暗」及「血腥維拉的黑暗」材料將於3月30日維護後回收

https://www.talesrunner.com.hk/news/patch_news.html
岩岩先發現原來第3彈個復古校服髮型係扭蛋同福袋都抽唔到,一定要用轉蛋幣換
其實宜家係咪除咗藍火裝之外其他都無得再整
隻game其實有冇所謂都市傳說啲箱儲埋10個一次開會易啲中好野?
感覺好似每次中大獎都係幾個一齊開先會中,有時心急單個單個開未中過好野...
請問dc link係幾樓
跟咩啊 戲谷做搬運嘅 唔執笠當贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞