[跑online]集中討論區(21)-情感群島開波

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
原來有得合
用TR買煙燻海蚯蚓釣魚睇下好唔好彩釣到7美德忍耐箱,然後釣到箱睇下好唔好彩開到雙衝鞋。個箱入面有冥王黑天/焰王赤月/聖王碑靈同死騎鞋4對雙衝鞋諗到最平嘅方法係咁
個身仲有冇三皇蚯蚓? 釣曬佢試下
咁辛苦打完仲要比人搶 即刻想屌晒全服上緊線嘅人
全英又會成堆一舊舊,打岩又話錯
根本就好鬼煩
個玩法應該都係跟韓國官方,之前d活動都係咁
其實應該每隔一段時間先出一堆彩虹棉花,同埋按實際參加人數調整棉花個數
宜家就搞到打字慢同遲入場既人輸蝕

btw,其實彩虹棉花同普通棉花d獎品差距唔係咁大.兩者都抽到感情福袋,隱藏箱同寶藏箱,所以有拎到棉花都ok
都已經唔係玩法問題 係人品問題 見到有人係舊棉花隔離就死去搵第二舊啦 比啲禮貌得唔得
個人覺得2樣都係
因為彩虹棉花出得少又多人爭,d人先會爭咁到
如果個玩法肯調整,d人自然冇需要咁爭
點解活動場啲場主成日都唔F10
見識咗DC先發現原來收裝係咁平嘅事
究竟自己成日爆肝嘥咁多時間刷箱刷裝為乜
但d券roll到出黎既裝都好耐之前
早兩日都已經同人收左7件黃氣內外裝
我又唔想咩都直接同人收 冇咩癮

橫掂我釣魚都釣晒吱吱鼠頭 冰龍手套 鳯凰巾
釣魚睇吓會唔會人品大爆發都好
順便整鳯凰推進器

一陣好似我前排抽第二彈諗住抽寶石箱 點知畀我抽到海洋冠就正
原來佢地啲裝係咁嚟
即係啲比較新嘅裝係冇得透過收返嚟
4th 塔裝都12/2020 地下世界半年前多dd
想著新衫一定要課既 同埋有d佢會收起
成造神六劍就港版扣起左
變極都唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞