[跑online]集中討論區(21)-情感群島開波

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
[memb]影佢相放佢出黎公審佢啦[/member]

Ok 網絡公審
想玩啲練習場, 啲8人場全部4心, 開場冇人入
九點開個隨機8人練習場有冇人玩
想問下SS材料裝有邊啲
商店2tr個套 孟修同釣魚個啲SS翼
其實我覺得件裝如果唔係有用/ 你唔鍾意既話都可以當材料裝
多過一件既都係
釣魚換幣換皇家裝
出過白暮凌光衫
想問下點樣知啲裝有冇得收
啱啱睇圖鑑見到皎夜set同咩迪布羅set好啱用
但唔見有人放
係咪代表呢啲係新裝/收起咗?

如果想要嘅話可以點做

btw同埋見啲人係咁收換裝卷第1234代
喺邊度睇到每代可以抽到啲咩
(不過收卷自己抽好似冇直接收裝咁平)
皎月除咗髮都有得收,迪亞布羅係啱啱先完嘅塔裝唔會咁快放返出黎比你變到,皎月見唔到有人放係因為好難變到出黎,所以真係要成日望住個dc頻

建議直接收裝 會平同快過自己變好多

至於4th個pool應該係2021年左右出嘅裝eg魔晶/克拉魯斯統帥/回憶聖歌/白暮凌光/靈魂狙擊者/星光霧夜/熾光/白花雪香等

每代個pool有咩就有啲難答現階段最好都係用4th,因為佢cover哂前面幾代嘅裝
我喺DC見人放裝再逐件去圖鑑睇能力值
心太累

睇嚟都唔應該追求太完美嘅能力
而家有16 15 15 15同一半黃氣就收手算

諗下點樣整到10%好過
其實黎黎去去啲能力裝都係個啲 唔介意嘅可以post出黎幫你睇睇,不過你玩開15控?因為其實太高控會好難跑圖

10%真係靠石,可以試吓扭第2彈部機拎卷換寶石箱
下我仲以為高控一定係好
所以一直都keep住全能力full

不過都係唔夠人跑,車尾燈都見唔到嗰隻
抽石又勁低B,刷極都唔出鑽F黃I
懷疑我用錯方法
我係一見唔啱用就撳合成
刷到有黃I就儲起佢強化
不過好冇效率
開幾廿個箱都刷唔到好多出嚟
想問仲有冇人可以係升級系統到爬塔,完全㩒唔到入去
而家未有塔活動
黃要h/j
你就好我d金券白金券出勁多垃圾
提提你 未夠10%前 鑽F就算有10粒2lv都唔好合上去
全情營救摰友良朋 依句又點解唔得
ep1 一開波個箱其實點先可以避到
次次都擲中
落地落快d
左右禁少d

要好撚tryhard先快得過個箱
我都係
落地唔夠快
成日都估錯邊
開頭跌邊一邊 後面第一下都會跌翻嗰邊

開頭跌右→跑左邊
開頭跌左→跑右邊
快唔過就唯有扭一扭跑55秒就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞