[跑online]集中討論區(21)-情感群島開波

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
暗騎石一定係換鞋
頭分開用鼠髮10黃同5黃冠好過
而家係咪完全冇方法用手制
Jtk
Open as admin
樓上有巴/絲打講得啱,原來個線上客服只限十幾二十個字個留言…
仲要每次等3分鐘…
Btw,線上客服之後就有回覆我,原來用返個App,
認證咗就去會員中心改返密碼就得。

(睇嚟帳號鎖密碼係唔可以取消…
真係好奇怪,明明我係唔會set呢類嘢…不過解決到就算…)

我依家終於可以正常買到嘢,唔使放棄呢個無價嘅帳號。
所以我係度好感謝上面有回覆過我嘅巴/絲打!

我仲想問一問,依家其實係點樣賺錢最方便最快?

Thank You。
搵唔番以前個ac
想問申請新ac 進度難唔難追?
升lv呀 TR呀 合裝個啲
唔該哂 好想番黎跑
玩跑賺咩錢
TR無咩用
點數先係真理
樓上有巴/絲打講得啱,原來個線上客服只限十幾二十個字個留言…
仲要每次等3分鐘…

Thank You。
玩跑賺咩錢
TR無咩用
點數先係真理

咁就算買折扣嘢,都要TR,積少成多啊。
同埋我都係最近先想認真玩返下,真係唔想課金點數。
上年官方要清洗舊資料,包括玩家帳號原有嘅點數都要清零,
我都唔記得蝕咗幾多…我剩係記得一定有儲落唔少點數數目,
限期之前我無去用哂去。

真係認真一問,點樣賺TR錢最方便最快?
唔難 依家送好多野 好快就追到進度
活動頻跑下就好多tr靚既裝多數要用點數抽
睇到有post話釣魚釣裝/經番黎
幾lv可以開始釣?
有無咩要知 定上網都有搵到教學?
有魚杆同餌就釣得
推爆
有冇限VER
仲要每次等3分鐘…

Thank You。
玩跑賺咩錢
TR無咩用
點數先係真理

咁就算買折扣嘢,都要TR,積少成多啊。
同埋我都係最近先想認真玩返下,真係唔想課金點數。
上年官方要清洗舊資料,包括玩家帳號原有嘅點數都要清零,
我都唔記得蝕咗幾多…我剩係記得一定有儲落唔少點數數目,
限期之前我無去用哂去。

真係認真一問,點樣賺TR錢最方便最快?
活動頻跑下就好多tr靚既裝多數要用點數抽

明白。
你所講嘅靚係等於勁定係外觀嘅靚?
依家都係偏向pay to win?
睇嚟依家都仲係好多人會課金。
外觀
仲要每次等3分鐘…

Thank You。
著活動裝 tr項鏈 飲tr水
跟住刷活動場ep1就得
已經冇人會洗田

收到。
係,如果你唔係咁講,我呢啲老玩家真係仲停留緊洗田…
依家農場變到無咩用?
以前我同好多人一樣,都會好有心機整農場,
收牛、收雞、收田、收樹…等每日嘅指定動作。
當然唔少得會同朋友傾計,諗返起都真係開心嘅回憶!
靚指外觀為主,通常依家啲勁裝大多有替代品,所以同樣嘅屬性,好多裝都有。唔洗件件都抽。
依家唔算pay to win,你基本上有16+10就得。要pay嘅可能得人魚寵嘅開場無敵同外裝嘅不祥等等(不過我覺得非必要咁解,要都係100蚊內就應該有)。佢地課金買好睇嘅裝同儲下圖鑒咁
農場依家冇咩用。因為tr好易攞。
種sp田同布丁儲exp都仲有啲用嘅 不過計exp嚟講釣魚個效益仲高 同埋而家農場有得好似minecraft咁砌嘢 你可以試下
叫新手玩farmcraft
佢邊有咁多tr去燒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞