[跑online]集中討論區(21)-情感群島開波

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Btw 想問下收晒呢啲大概幾錢到
(一套不祥加水母/人魚)
今次更新完明顯多咗勁多新手
但係出面個po係今日㗎喎
我估除非你證明到你係帳號本人,如果唔係都應該解唔到。
多咗好多刷分場
點解個客服電話無人聽嘅?
線上服務原來又係無咗…
究竟要點樣聯絡客服?
有線上客服 留言佢地會覆
之前問過 客服話解密碼鎖要比身份證副本
比唔出所以重開左新ac
頭5團有500點
梗係刷到傻啦
嘩,我自己帳號,呢樣嘢都無得搞…真係咩道理?
我咩都買唔到,唔通迫我棄帳號?
咁樣我一定選擇唔再玩!

我唯有等10點後打去客服問下,根本無理由唔幫我解返!
我估除非你證明到你係帳號本人,如果唔係都應該解唔到。
點解個客服電話無人聽嘅?
線上服務原來又係無咗…
究竟要點樣聯絡客服?
有線上客服 留言佢地會覆
之前問過 客服話解密碼鎖要比身份證副本
比唔出所以重開左新ac

但係佢個線上客服 https://enquirytools.funtown.com.hk/index.php?gameType=TR
我試過打完段嘢,下面都係顯示「閣下未有任何訊息」,
然後我按送出,就顯示「Forbidden
You don't have permission to access this resource.」
真係有線上客服咩?

同埋,Send去佢地個[url]service@funtown.com.hk[/url] 得嗎?
可能要手機app驗證咗隻ac先得
email印象中會覆
email照send
乜方法都試下
email我5年前用過work
而家唔知
我呢個帳號好耐,一直都有keep住登入,亦有裝app認證過。
唉,想直接搵客服都咁難……
個電話真係無人聽,打咗好多次。

我仲諗過使唔使去埋佢哋FB Messager 傳訊息俾佢哋

我已經send咗email,我講哂遊戲帳號資料、
身分證號碼、身分證相片、真實姓名。
希望佢哋真係會回覆!

我呢個帳號充滿回憶,所以我係唔會諗住再開新帳號。
如果佢哋連覆都唔覆,我唯有放棄…
Wtf 要400個 咪成萬點
SSS呢啲唔抵抽
500點比到盡再round up咪200蚊
要肝足一個月咪搞我
好似有限字數😂要十幾隻十幾隻字send
幫手做下團任算啦 500點要刷咁耐仲唔知會唔會有外掛突然爬頭
據說有人課左七萬點先齊鬼鬼鬼鬼頻嘅七刀
多謝金主令免費仔有驚玩
但係呢個有保底算係咁 無保底eg七刀 結他
普通人千其唔好掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞