[跑online]集中討論區(21)-情感群島開波

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
釣魚係去公園釣定係情感活動入面果到釣架?
一樣 最主要係啲魚可以換釣魚幣or經。前者用嚟換箱,啲箱開裝,你參考下樓主#1嘅攻略
用緊占少 16/11/15/11 全宮廷裝加其他垃圾野
我見#1 d裝都係加黃氣
有無咩裝可以上埋加速度去15
cap一cap而家套裝睇睇

左邊係占少 右邊係琪琪 呢兩隻用我而家套裝好似高d
唔知打咩裝好
加速+1 黑鳳凰標誌 釣魚
釣烏龜換學園寵
裝左黑鳳
釣烏龜換學園寵係咩思?
我就咁用緊機械釣 釣完上黎就換哂做幣

btw 開箱洗唔洗推高幸運 定係其實一樣?
任務每日拎15條醫生魚釣到烏龜換水手標志再換上鎖的學園箱
可以按自己要求過濾
學園箱Key點入手?
日任匙券
其實內外裝唔好一樣(冇bonus),例如新手套海盜衫同鞋放外裝就有加成(力量同加速度)。之後再調整下內裝。
姐係內裝用哂宮廷+其他 外裝就海盜船長?
yes,同埋你可以用#734講嘅功能搵下有冇其他avatar嘅裝,正常嚟講海盜套外裝可以用好耐。
內宮延+外海盜王
仲低過外內都宮延

btw 開果d箱呢 洗唔洗要推高幸運度先開 定係鳩開都得
咁你都係內外都宮廷先,後面有多啲avatar裝先算。
幸運唔影響開箱,主要好似就影響扭蛋機抽細奬,煉金同抽卡包。
回歸ac都打得?

除左釣魚而家係咪應該aim住情感裝離打? 唔知點樣先再升到D能力值
究竟跑online幾時先岀永久裝唔想一日一日咁續又唔想課金
即刻打左滿左16/15/15/15了
但個野得30日 呢30日應該打咩裝keep住
活動ss裝係咪講緊克列尼亞鹿裝?
我得1粒發光同埋2粒退色的寶珠
果粒珠點黎
pass level 50繁花果兩件有咩勁?
我而家剩係掛緊釣魚換鳳凰箱
再打活動刷光珠換鹿係咪岩架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞