有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

係咪講有人投咗300 票點知有人講我仲慘 我投咗1000
之後一齊喊

地獄繪圖 笑死

之後一齊喊

地獄繪圖 笑死

有觀客嘅話真係唔敢想像
本來真心唔想屌佢無出過聲 只因佢係nmb mb
彩姐岩岩出篇文say sorry 轉頭佢就着件咁既tee招黑 on99
拉唒成隊nmb落水
句damn一定唔係回優子句fuck啦

一定唔係啦,咁啱優子尋日fuck,上咗熱門第一,今日佢巧合damn。

未趕得切換衫而已

之後一齊喊

地獄繪圖 笑死

呢單野真係攪到我唔會太迷idol
我好驚第日會好似佢地咁

之後一齊喊

地獄繪圖 笑死

有觀客嘅話真係唔敢想像

好可惜冇!!!
彩姐岩岩出篇文say sorry 轉頭佢就着件咁既tee招黑 on99
拉唒成隊nmb落水

一定唔係啦,咁啱優子尋日fuck,上咗熱門第一,今日佢巧合damn。

未趕得切換衫而已

得返哩件啊 其他俾條仔扲咗去洗
究竟嗰班係008飯定NMB飯?

咪係
最應該嬲反而走去撐
拉唒成隊nmb落水

未趕得切換衫而已

妖 好撚燥
我真係好心痛彩姐

如果佢只係普通mb都算
第三梯隊 明日之星 仲要我彩有份選佢入隊
彩姐道歉 你同我著damn衫
串返我優
我屌你老母啦008

依到有nmb撚 唔岩睇就block 9我
依家咁都仲可以幫得落
你地對唔對對得住彩姐呀!
我都咁啱中六合彩呀。

恭喜晒
中左咁開心,請大家食雪糕開心下呀
其實條仔某程度上算唔算俾人逼婚

咪係
最應該嬲反而走去撐

呢d係豬隊友黎架

之後一齊喊

地獄繪圖 笑死

有觀客嘅話真係唔敢想像

好可惜冇!!!

開頭可能會一齊おめでとう
得罪自己飯就唔夠,要得罪埋元老飯

NMB飯表示元老憑咩屌008

退100步嚟講
唔屌你錯咪屌你蠢同on9囉
元老係元老唔係因為佢哋係聖人啊,係因為佢哋對group 有貢獻,錯咗都識補鑊,更衰都會冷處理
唔係好似你咁係總選自爆,搞串個party 搞到第啲MB好似小丑咁,累人累己。明明文春啲料唔夠煮死你,你自己就火燒連環船。
最慘係個態度,根本唔覺自己錯。大佬,做下戲都好啊
拉唒成隊nmb落水

未趕得切換衫而已

一定剩係帶一件衫去啦

之後一齊喊

地獄繪圖 笑死

有觀客嘅話真係唔敢想像

好可惜冇!!!

諗下都好high
其實條仔某程度上算唔算俾人逼婚

條仔都唔知咩事
梳依家先知原來我係唯飯
唔好牽連搞到禾miru 同youtuber就夠
呢家咁miru楓蘿莉接棒難度大增

之後一齊喊

地獄繪圖 笑死

有觀客嘅話真係唔敢想像

好可惜冇!!!

諗下都好high

幾萬人一齊炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞