有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

放係酒店D衫濕氣過重濕哂

會有咩濕氣啊 全世界都開緊抽濕機喎

陽菜

呢D咪係正常人諗既野囉
假設佢係無心繼續著個件衫
外人都唔會去查佢係咪之前就著緊
一定係諗佢係想駁先
唔係成日吹捧呢條友絕頂聰明,好大哲學家架咩
突然又搬龍門變左好天真好傻,唔小心咁岩得咁橋著件咁既衫出黎呀?
mayu比較大嘅流量係佢幅西面相

張圖影得佢幾靚

佢剪番個陰唔c9點影都咁靚

真係西得幾靚

之前神棍占卜話佢越惡越S越會受歡迎
覺得係真

占卜話佢會變les

好彩當年玲奈同大姐手臭,唔係今日頭痕既就⋯⋯

真係好好彩

完全唔明白點解當年個個都想要008
想知吉本同aks傾成點
突然又搬龍門變左好天真好傻,唔小心咁岩得咁橋著件咁既衫出黎呀?

依佢既智商100%係專登著 真係唔洗兜
就算之後出黎解釋話唔係我都唔會信
mayu比較大嘅流量係佢幅西面相

張圖影得佢幾靚

佢剪番個陰唔c9點影都咁靚

真係西得幾靚

之前神棍占卜話佢越惡越S越會受歡迎
覺得係真

王道無興趣 西嘅話可考慮
佢癲峰期都唔係所謂嘅「王道」

真係好好彩

有早知冇乞衣

想知吉本同aks傾成點

我唔想nmb
唔駛再討論畢業後邊個最撈得了
一定係鬼頭

真係好好彩

有早知冇乞衣

我首抽唔中008之後發爛渣一下子要咗5個點知海底撈月

放係酒店D衫濕氣過重濕哂

會有咩濕氣啊 全世界都開緊抽濕機喎

咁應該真係得一件衫了

依佢既智商100%係專登著 真係唔洗兜
就算之後出黎解釋話唔係我都唔會信

佢無錢買衫 隊員又無衫借比佢著
一定係咁啦 無其他原因 008無錯架

真係好好彩

有早知冇乞衣

我首抽唔中008之後發爛渣一下子要咗5個點知海底撈月

我由個陣開始留意我個名啦 早排都有同佢講返選秀會

翻譯

(damn)
大家都係咁講 但係無咩負面意思🤔

好似係講也敗意思係有型咁 不過可能係得我周圍會咁用啦

翻譯

班老屎忽好識玩
串到
搵人幫手推下隔離個post
聽日返住工等記招

香港時間幾點記招

全國話題 ,連AAA既日高都抽返下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞