有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
指原的回應,似乎就最直接:「我都是這種狀況,我自己都有醜聞,我完全不可以憤怒。但我都會希望,後輩會考慮一下先輩們建立的舞台。我自己也在不同的場合說很多『下品』(猥瑣)的說話,但站到舞台上我就是一個『偶像』,在舞台上,我相信大家都需要做一個偶像。」

http://japhub.com/?c=5504

34係村外同村內完全2個人嚟, 出面又同AV男優合作, 34警察,
山崎賢人花痴, 數都唔數唔晒, 但一去翻村內既節目即刻以上既嘢就絕口不提

佢好清楚自己綜藝同偶像2個身份

我覺得佢紅其中一個原因係好清楚自己要做咩

有吉爆氣既其中一樣我覺得就係呢個問題。

優子你依家出左村,女優志望,受眾已經唔再係村內既百零萬飯(畀盡),而係全日本既國民,大家都知日本人對女優既品性言行要求係好高,除非你想行壇蜜既路線,如果唔係現時入到屋既一二線都基本上係乖乖女。

依家報紙就報你頭頂一個屌字,下面加句原因怒屌宣布要結婚既後輩。街客基本上會諗啲乜我先唔推斷。

但有吉就係爆你出左村點解要咁多事畀位整低你自己形象。

依家你贏左村內飯既心(包括我,係型既)但你村外既形象就有一個不良記錄,講緊唔單純係觀眾,可能仲有業界印象

大家姐放唔低本家唔係第一日嘅事嚟

佢個日係專登去咗沖繩
估唔到會有件咁ge野發生
係唔值得。

中間幾多代言、劇集因爲你呢句屌既原因可能跌左,你永遠唔會知。

。。

。。

或者開創日本烈女形象而爆紅又唔定既,日本少呢啲定位
其實大家姐出到街都係到玩天木對奶你就知佢根本咩都唔怕, 更甚我又未見佢呢啲大叔形象令到人反感, 或者因為咁佢無特別諗過自己有需要謹慎嘅時候
一個為私人野而犧牲成個團既事業
一個為成個團而犧牲自己既事業。。
想問下有吉點屌yuko
想問下有吉點屌yuko

根據各位翻譯大意就係
你畢咗業請出少句聲
仲要講個fuck字好下品

暫時未搵到段音源,睇住先
如果有吉真係無講嘅我道歉,尋日屌錯佢

成段對話
其實大家姐出到街都係到玩天木對奶你就知佢根本咩都唔怕, 更甚我又未見佢呢啲大叔形象令到人反感, 或者因為咁佢無特別諗過自己有需要謹慎嘅時候

agger ching
按慣例新單PV都會係發售前一個月初披露
如無意外21單PV今個星期就會見到
到時禾珠就會有返d流量
按慣例新單PV都會係發售前一個月初披露
如無意外21單PV今個星期就會見到
到時禾珠就會有返d流量

佢都唔係C有咩流量
唔通又日日講苦啊西 攞唔到第一/做唔到C咩

應該都係得NGT 堀起好講

so far 我自己投既mb都升左
幾滿意本來應該係幾開心

大米可以討論,但到頭來可能回歸原點講返bug vs 成員人氣正比

美南71睇到o唒 希望營運唔好棄佢

依家先有時間覆
見你講開美南又想講下

由最初官推,成為代表大米的主要人物,到後來轉推萌香,中井釣師崛起,到現在荻野時代(再之後我會覺得係日陽),資源被打散,美南受關注度逐漸下降,成為隱ace。

經過上年農民力谷後奪得76位,排名及知名度上升,今年成績理應不俗,但排名只上升五位,增加幾千票,可以叫做原地踏步。依個結果反映美南無實力?還是一年內營運不停轉推,資源打散,令大米飯無所適從下來的結果?

呢樣我評論唔到太多,但睇返昨天總選表現,每次有份叫到大米成員,無論係唔出名的研究生,還是排名大幅超越美南的莉卡,美南都表現得好雀躍,體現出替成員高興的心情。

自己從高位大幅被同期拋離,宣布獲得71位時仍表現得泰若自然,沒有顯示一絲悔恨;比起不安定莉卡,謎之少女萌香,我覺得美南從各方面黎睇,都係適合成為大米ace。

此外,營運每期轉人推,唔知係故意分散投資,降低風險,還是時勢使然?

第二年參選,大米多人能夠打進圈內我係高興的(先唔講bug唔bug啦),外間對成員辯識度增加,但係仍未有固定一個穩定對外站得住台的成員(參考返其他各隊ace 指麻珠彩),係美南?萌香?莉卡?還是現在炒得鬧哄哄的荻野?會唔會再另起推其他人如日陽西潟真帆?

準新團多人增加關注度係好事,但無一個固定ace我覺得長久落去未必恰當。當初美南,及後莉卡,下單好大機會棒荻野上C,ace位置含糊不清。

現在總選塵埃落定,荻野日陽萌香上位,美南排名降班至其他研究生睇齊,會唔會再用美南,很難講,但我覺得美南仍然有佢作為初代ace嘅影響力。可能之後營運會起用其他人做ace,但如果繼續沿用舊方針,話唔埋會出現另一個美南

點都好,多人圈內,有三位上位成員,已足夠幫大米營運打下強心針;不過我始終覺得美南上唔到位好可惜

長篇9up完 唔阻你地繼續討論008
你地真係推得好快 花生都執唔切

我諗唔會棄美南嘅,但應該就二排隱C

高汁評論

但我自己就覺得營運唔好單推某人
好似S團咁得一個C就你唔嫌我都嫌

但黎緊依幾個月食住條水應該集中推由佳

其實我唔覺得營運對美南叫單推
口口聲聲話佢係ace 但佢根本冇野得到
單推會唔會一單冇c位 akb單ngt既cw曲冇c
佢除左入過一次akb選拔仲有咩 仲要個一單高倉萌香都有入選拔 我真係睇唔到有推過
點解個時會入選拔 我覺得只係美南一開始啲打空翻雜耍勁 多人關注ngt啲先比佢入

從頭到尾 營運係想推高倉萌香上黎 點解唔似係推佢 只不過係美南一開始突出過佢 之後中井又釣師路線蓋過佢 再加上山口真帆個啲都算高人氣過高倉

睇翻佢地研究生時期 唇にBe My Baby既歌 さっきまではアイスティー 高倉萌香有份唱 你可以話咁都唔算係推 咁之後佢兩首ngt cw曲佢單c仲唔係推?

我覺得一單本身都係想比高倉萌香c 但冇諗過中井會爆出 如果比高倉c 啲人可能會嘈 始終太過硬推 而中井握手成績真係好勁 所以先轉佢做c

而我想講既係美南真係好慘 佢真係一個好好既女仔 佢就算速報唔入 最後成績低過好多人 但佢仲係咁元氣咁開朗 其他人得獎佢係好開心咁恭喜 點解一個咁好既女仔要有咁既待遇 咁不如一開始就唔好話佢係ace

佢除左入過一次akb選拔仲有咩 仲要個一單高倉萌香都有入選拔 我真係睇唔到有推過
點解個時會入選拔 我覺得只係美南一開始啲打空翻雜耍勁 多人關注ngt啲先比佢入

從頭到尾 營運係想推高倉萌香上黎 點解唔似係推佢 只不過係美南一開始突出過佢 之後中井又釣師路線蓋過佢 再加上山口真帆個啲都算高人氣過高倉

睇翻佢地研究生時期 唇にBe My Baby既歌 さっきまではアイスティー 高倉萌香有份唱 你可以話咁都唔算係推 咁之後佢兩首ngt cw曲佢單c仲唔係推?

我覺得一單本身都係想比高倉萌香c 但冇諗過中井會爆出 如果比高倉c 啲人可能會嘈 始終太過硬推 而中井握手成績真係好勁 所以先轉佢做c

而我想講既係美南真係好慘 佢真係一個好好既女仔 佢就算速報唔入 最後成績低過好多人 但佢仲係咁元氣咁開朗 其他人得獎佢係好開心咁恭喜 點解一個咁好既女仔要有咁既待遇 咁不如一開始就唔好話佢係ace

加藤美出道時期係center位同初期公演c,所以先自稱ace
高倉握手其實一直都賣得好差,所以未速報前我都估唔到佢會直上ug
還返個珠post比我
還返個珠post比我

Sorry騎劫咗 我出返去
還返個珠post比我

苦呀西

好過昨晚ga la
咁你要等禾珠出下聲/做下野先得ga
還返個珠post比我

講下lor只要唔講008咪得

008就可以過隔離post慢慢傾
還返個珠post比我

無野既 繼續講啦 呢到不嬲係48g花生po
只係救世珠呢到初心
希望有禾珠新料你地都up一up呢到
還返個珠post比我

只係救世珠呢到初心

苦呀西!
還返個珠post比我

只係救世珠呢到初心

等PV
等新PV
新C
其他mb
禾珠
苦也西。。

應該都係得NGT 堀起好講

so far 我自己投既mb都升左
幾滿意本來應該係幾開心

大米可以討論,但到頭來可能回歸原點講返bug vs 成員人氣正比

美南71睇到o唒 希望營運唔好棄佢

依家先有時間覆
見你講開美南又想講下

由最初官推,成為代表大米的主要人物,到後來轉推萌香,中井釣師崛起,到現在荻野時代(再之後我會覺得係日陽),資源被打散,美南受關注度逐漸下降,成為隱ace。

經過上年農民力谷後奪得76位,排名及知名度上升,今年成績理應不俗,但排名只上升五位,增加幾千票,可以叫做原地踏步。依個結果反映美南無實力?還是一年內營運不停轉推,資源打散,令大米飯無所適從下來的結果?

呢樣我評論唔到太多,但睇返昨天總選表現,每次有份叫到大米成員,無論係唔出名的研究生,還是排名大幅超越美南的莉卡,美南都表現得好雀躍,體現出替成員高興的心情。

自己從高位大幅被同期拋離,宣布獲得71位時仍表現得泰若自然,沒有顯示一絲悔恨;比起不安定莉卡,謎之少女萌香,我覺得美南從各方面黎睇,都係適合成為大米ace。

此外,營運每期轉人推,唔知係故意分散投資,降低風險,還是時勢使然?

第二年參選,大米多人能夠打進圈內我係高興的(先唔講bug唔bug啦),外間對成員辯識度增加,但係仍未有固定一個穩定對外站得住台的成員(參考返其他各隊ace 指麻珠彩),係美南?萌香?莉卡?還是現在炒得鬧哄哄的荻野?會唔會再另起推其他人如日陽西潟真帆?

準新團多人增加關注度係好事,但無一個固定ace我覺得長久落去未必恰當。當初美南,及後莉卡,下單好大機會棒荻野上C,ace位置含糊不清。

現在總選塵埃落定,荻野日陽萌香上位,美南排名降班至其他研究生睇齊,會唔會再用美南,很難講,但我覺得美南仍然有佢作為初代ace嘅影響力。可能之後營運會起用其他人做ace,但如果繼續沿用舊方針,話唔埋會出現另一個美南

點都好,多人圈內,有三位上位成員,已足夠幫大米營運打下強心針;不過我始終覺得美南上唔到位好可惜

長篇9up完 唔阻你地繼續討論008
你地真係推得好快 花生都執唔切

我諗唔會棄美南嘅,但應該就二排隱C

高汁評論

但我自己就覺得營運唔好單推某人
好似S團咁得一個C就你唔嫌我都嫌

但黎緊依幾個月食住條水應該集中推由佳

佢個sr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞