有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

PTT同2CH好不滿
點解Yunana咁多布
PTT同2CH好不滿
點解Yunana咁多布

大佬呀15咋 畀多少少耐性

全篇流暢中文

好勁
其實有個問題想問好耐,係咪日本D貓貓特別乖嘅呢,點解由依同櫻花隻貓可以咁乖靜靜哋陪佢地開SR,我嗰隻就抱吓都有機會中貓貓拳
其實有個問題想問好耐,係咪日本D貓貓特別乖嘅呢,點解由依同櫻花隻貓可以咁乖靜靜哋陪佢地開SR,我嗰隻就抱吓都有機會中貓貓拳

都唔係 , NAGISA佢個隻成日西佢主人面

真子雙馬尾

都唔係 , NAGISA佢個隻成日西佢主人面

指皇果隻都好似好百厭
彩姬同大場竟然無點做野
彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該
彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該

大場封胸就真係奇聞啦,唔通學禾珠總選苦呀西,所以唔比波波你班仆街睇
彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該

大場封胸就真係奇聞啦,唔通學禾珠總選苦呀西,所以唔比波波你班仆街睇

其實我唔明佢都26名上台講野做咩咁炆
彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該

我都好訝異佢點解黑到鑊撈咁
彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該

跟得禾珠多,物以類聚,人以群分

btw希望須田唔會比佢傳染啦
彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該

佢目標選拔嘛..仲要排名低過上年 我估無咁掛
彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該

佢目標選拔嘛..仲要排名低過上年 我估咁掛

彩姬同大場竟然無點做野

封面者
PV應該

佢目標選拔嘛..仲要排名低過上年 我估無咁掛

咁又係嘅,AKB上唔到位,去到SKE又上唔到位,身邊最fd嘅鳥姐今年咁好成積,點都會有少少苦呀西嘅

右二叫咩名

右一都唔錯

木本花音 唉咁唔錯今年都要圈外

原來佢圈外......
營運係咪棄棄地佢

佢自己體形管理做得唔好好難怪人,不過佢如果被棄四期就算滅團

其實佢家下已經瘦唔少 同埋握手對應都好 ..2專佢免費送左個握手比我 不過家下兩頭唔到岸係幾難搞 但算啦佢今年佢都一早講最後一年玩總選 今年內應該會走家啦 唉 四期推既都走哂了

永遠都係team 4初心
唔知依家望番佢覺得好陌生

右二叫咩名

右一都唔錯

原來佢圈外......
營運係咪棄棄地佢

其實佢家下已經瘦唔少 同埋握手對應都好 ..2專佢免費送左個握手比我 不過家下兩頭唔到岸係幾難搞 但算啦佢今年佢都一早講最後一年玩總選 今年內應該會走家啦 唉 四期推既都走哂了

記得好初期ske 玲奈幾錫佢 佢以前真係好萌
同佢同期係咪好多都走左

右二叫咩名

右一都唔錯

原來佢圈外......
營運係咪棄棄地佢

又一個係禾珠手下嘅希(←唔識打)生品,算啦一日禾唔走你都唔會有暴光㗎啦

當年如果唔係比人謹慎,我諗佢應該上到prr個位比人力捧嘅
大場玩咗咁耐,排名唔仲係唔上唔落,唔開心都正常
花音就...唉 都估到唔入,見佢今日SR想喊但忍住
大場玩咗咁耐,排名唔仲係唔上唔落,唔開心都正常
花音就...唉 都估到唔入,見佢今日SR想喊但忍住

Ching,時也命也呀

當年如果唔係比人謹慎,我諗佢應該上到prr個位比人力捧嘅

講起T4 山內鈴蘭係咪中左招同圈外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞