有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有錢女諗起小麟家

咁家姐點算,中產唔算有錢架可

家姐唔係泊到好碼頭咩
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

唔係講緊武田家咩,sorry
btw 頭先係咪有人話48單係辣殺屈就禾珠同人分c
同埋365飛機俾禾珠唱會更加紅
想一齊同你瘋狂推珠po

永遠都係team 4初心
唔知依家望番佢覺得好陌生

當年如果唔係比人謹慎,我諗佢應該上到prr個位比人力捧嘅

講起T4 山內鈴蘭係咪中左招同圈外

山內係圈外,我覺得佢唔受推同佢屋企有好大關係,點解會有人一出嚟就用富家女嚟做形像㗎

鈴蘭到依家我都唔覺得嚟左SKE,果日我仲諗唔起佢全名同邊team,すみれ都好過佢

佐藤すみれ起碼形像都好過佢啦,真係平民努力家,始終飯都係鐘意灰姑娘育成,有錢女始終無咁著數

禾miru 咁耐都係有錢女咪一樣由第三行去到ACE

Miru 有錢但都係努力家 由唱歌走音跳舞跟唔上進度到呢家進步左好多 唱得跳又ok 樣靚身材正又有進取心性格玩得對應好 簡直完美 除左比較黑

完全認同除左最後一句 講過好多次 黑先正呀清

公道D講,其實唔化妝好多都黑㗎啦

佢呢兩年上左位好忙唔係年年夏天都晒到舊碳咁
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

武藤家咁有錢

究竟48團邊個家底最雄厚 武藤家定白間家
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

武藤家咁有錢

秋元家
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

武藤家咁有錢

其實山本家都幾豐厚下
白間家有錢啲嘅話,總選一早唔駛捱咁多年

老豆淨係同佢講気合い不嬲都冇實際支持
寧願俾錢買底衫褲俾佢都唔買碟
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

武藤家咁有錢

咁多年都唔太信家族票
見到佢細妹今年入圍終於信

無計miru正係換底底個到都幾大開支。。。
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

武藤家咁有錢

其實山本家都幾豐厚下

講少少聽下
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

武藤家咁有錢

其實山本家都幾豐厚下

山本彩定山本彩加

轉出嚟唔要就比人啦
btw 頭先係咪有人話48單係辣殺屈就禾珠同人分c
同埋365飛機俾禾珠唱會更加紅
想一齊同你瘋狂推珠po

https://youtu.be/wPVD6tkpHJI
你睇禾珠唱仲勁過彩姐啦

轉出嚟唔要就比人啦

矢倉家幫佢收 放心
有錢女諗起小麟家

家姐唔係泊到好碼頭咩

我家姐

武藤家咁有錢

其實山本家都幾豐厚下

講少少聽下

好似話山本家開建築公司
山本彩個啊爸係社長
不過公司規模幾大我就唔清楚
究竟放送事故姐係咩意思
究竟放送事故姐係咩意思
我估唱得難聽掛
就咁聽會覺得有個人把聲好出/好突兀
究竟放送事故姐係咩意思
我估唱得難聽掛

直播/節目中做錯野/講錯野而又出左街咪放送事故

https://youtu.be/AQ4xh_UGrbY
究竟放送事故姐係咩意思

究竟放送事故姐係咩意思

好多意思
例如
-唱歌難聽/走音(冇唱功但又係"生歌")
-意外情況
eg倉木麻衣music station因為條裙所以落唔到樓梯
-嚇親觀眾
eg:木下百花有次live做咗個好恐怖既表情
-講咗d唔應該講既野(失言)
-做咗d冇禮貌既野
eg: x japan yoshiki喺hey say jump講緊野果陣㩒電話
究竟放送事故姐係咩意思
我估唱得難聽掛

唔識日文唔知有咩事故 不過呢條片個女仔幾靚
究竟放送事故姐係咩意思
我估唱得難聽掛

唔明 比人影到補妝?
究竟放送事故姐係咩意思

究竟放送事故姐係咩意思

好多意思
例如
-唱歌難聽/走音(冇唱功但又係"生歌")
-意外情況
eg倉木麻衣music station因為條裙所以落唔到樓梯
-嚇親觀眾
eg:木下百花有次live做咗個好恐怖既表情
-講咗d唔應該講既野(失言)
-做咗d冇禮貌既野
eg: x japan yoshiki喺hey say jump講緊野果陣㩒電話

有單好經典

鋼牙--剛力彩芽上ms唱自己隻歌點知唱唔掂
但係有次 akb紅白老咪攞嚟唱俾人一致好評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞