有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

屌笑出聲
甘影相好mk
#mk珠

睇唔明 做咩9

姐係相中相

影第3位比你睇 話做乜9得第3呀

我真係唔明佢影理做咩

屌笑出聲
甘影相好mk
#mk珠

睇唔明 做咩9

姐係相中相

佢真係好撚難服侍

屌笑出聲
甘影相好mk
#mk珠

睇唔明 做咩9

姐係相中相

佢真係好撚難服侍

收到禾珠暗示未
留名跟進 已經唔想再理#1同008住
關注其他圈內mb好過

屌笑出聲
甘影相好mk
#mk珠

睇唔明 做咩9

姐係相中相

佢真係好撚難服侍

收到禾珠暗示未

下年無對手驚西咩
唔轉型/開發新屬性就一定會flop?
彩姐篇blog好官腔

都係
"引起大家混亂對唔住"
"唔想全盤否定曬008呢幾年" (同迷路差唔多)
"所有野都係等佢本人講"

與其講完等如無講 不如沉默是金
講得越多對團內負面影響越多
團對呢件事最好冷處理
日本人其實好善忘 過一派就冇人記得008個名

重點係

1.解釋返nmb班 member 尋日對008 講恭喜既原因,大家都唔知情以為佢玩,咁講係先保護住其他member

2. 正式代表nmb 向飯道歉

呢兩點好重要啦,仲有

依家咁既時勢佢仲話信任008,作為隊長佢做盡啦

你仲想佢點?

佢未接觸到008 可以點?

強如MAYUYU 剩係得一種王道偶像屬性 都嬴唔到指原

強如MAYUYU 剩係得一種王道偶像屬性 都嬴唔到指原

定係你想講成個GP
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1
繼續食花生

如果所有人都唔轉型/開發新屬性就冇問題
但分團姊妹團都有好多新轉變,而你咩都唔做,飯好自然會被吸引過去既
繼續食花生

講下你個名
其實佢係咪已經算內定第三任總監督

但分團姊妹團都有好多新轉變,而你咩都唔做,飯好自然會被吸引過去既

冇其他團都有新人加入 如果相同屬性又後生又靚過你咪坎囉

幾期待STU 發展
但係就咁睇STU 俾人個感覺係好純
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1

望返圈內list,大部份成員升升跌跌都好正路,所以都唔知講咩好
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1

望返圈內list,大部份成員升升跌跌都好正路,所以都唔知講咩好

感覺hkt d wota都係不停轉人黎推
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1

應該都係得NGT 堀起好講
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1

so far 我自己投既mb都升左
幾滿意本來應該係幾開心
繼續食花生

講下你個名

都是啦
lm
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1

幾滿意本來應該係幾開心

大米可以討論,但到頭來可能回歸原點講返bug vs 成員人氣正比
繼續食花生

講下你個名

都是啦

奈奈都有機會既
不過呢個位爭黎無咩意思
做得就一定唔係推你做ace
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1

幾滿意本來應該係幾開心

大米可以討論,但到頭來可能回歸原點講返bug vs 成員人氣正比

美南71睇到o唒 希望營運唔好棄佢
咁快既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞