有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
麻友年尾走...紅白比佢做C 畢業啦

佢會唔會等到年尾先

下單冇C 真係最快都下下單做畢業單比C麻友都差唔多

佢自己twitter寫年尾呀

SOR 我想講佢會唔會等到紅白
年尾可能10-11月
當轉左出去講008之後珠POST慢左好多
麻友+柏木+指原
呢個鳩up鳩玩組合真係有今生冇來世

佢會唔會等到年尾先

個人覺得下單會整到好似雙C咁
一定有一段過渡好似hr咁,前田大島合唱

指飯應該唔會俾雙C 掛
話晒都係指原嬴咗(定係你話 暗地𥚃咁做 )

雖然我覺得指麻做雙C 會幾好睇其實佢地2個啲合作都好似幾少

佢會唔會等到年尾先

年尾可能10-11月

選抜総選挙 第2位
本当にありがとうございました!

そして、今年いっぱい
AKB48を卒業します。
残り少ない時間ではありますが
笑顔で楽しみましょう😊

さっしー3連覇おめでとう❣️

時間+いっぱい https://sp.okwave.jp/qa/q6578113.html
跪求邊到有得睇總選全場中字
騰訊果個睇唔到

邊有咁快譯哂呀
個別mb 應該就有

見騰訊有嘛,以為有人會轉載左或者down左
跪求邊到有得睇總選全場中字
騰訊果個睇唔到

邊有咁快譯哂呀
個別mb 應該就有

見騰訊有嘛,以為有人會轉載左或者down左

騰訊 BLOCK 得幾緊B站應該會少

佢會唔會等到年尾先

咁禾珠呢!!?

佢會唔會等到年尾先

咁禾珠呢!!?

企後排鎮全場

佢會唔會等到年尾先

咁禾珠呢!!?

企後排鎮全場

好似禾珠咁誇張嘅舞步,無論嚮咩企位,都好似漆黑中嘅螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾!
成個鐘都冇人
冇左008禾朱連講都冇人講
https://youtu.be/m_eZzjfYei8
獻比禾珠
留意MV最尾大約4:18

利申路過,見到幾夾咁

苦呀西

舉食指
睇緊家姐SR 幫珠珠推下post先

睇其他人sr
再睇返家姐sr
發覺家姐講野好鬼快同埋唔會點停

睇其他人sr
再睇返家姐sr

比起最初8期甄選 講說話好左好多
扮有紀太郎好可愛

睇其他人sr
再睇返家姐sr

扮有紀太郎好可愛

佢家下已經冇之前開showroom 時畫面咁黃
個陣睇親都覺得好怪

睇其他人sr
再睇返家姐sr

扮有紀太郎好可愛

個陣睇親都覺得好怪

希望家姐以你個名為榜樣

佢會唔會等到年尾先

年尾可能10-11月

佢好似自己講話仲有半年時間 所以最後可能同陽菜果陣差唔多

有冇人知道呢幕係咪俾富士台回顧個時CUT走左?
成個鐘都冇人
冇左008禾朱連講都冇人講

幫禾珠然番個po

睇其他人sr
再睇返家姐sr

扮有紀太郎好可愛

個陣睇親都覺得好怪

希望家姐以你個名為榜樣

大家都係大年齡入團 我都希望 不過矢作姐暫時睇都ok 握手都唔錯 公演上多d練多d就得 年紀大同做唔做到好偶像係冇衝突的 唔係全世界都係蘿莉控既 不過最緊要唔好學我個同期咁呀

二代ace同二代總

記得好似指原一坐底富士就去回顧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞