有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

全國話題 ,連AAA既日高都抽返下

小角色影響力有限啦

全國話題 ,連AAA既日高都抽返下

小角色影響力有限啦

小角色但影響成個大 48G

咩呀一陣人地又話你太抬舉008喇
有冇得團購DAMN衫+FUCK帽?

件damn衫要訂果隻cd既package先有
而家soldout左

頂fuck帽我都想要
唔係成日吹捧呢條友絕頂聰明,好大哲學家架咩
突然又搬龍門變左好天真好傻,唔小心咁岩得咁橋著件咁既衫出黎呀?

依佢既智商100%係專登著 真係唔洗兜
就算之後出黎解釋話唔係我都唔會信

以佢既智商,佢應該係咁諗:

我前幾日先著過件衫黎,今日就著DAMN反擊屌柒你
反正我可以兜到,因為前幾日正正著過/帶過返黎
戴左咁定頭盔,名正言條屌返你,你又唔可以話返我
因為我搬句:我唔小心架咋,因為前幾日著過。咁兜就無破綻

008的確係聰明,係可惜係小聰明

因為女仔通常唔會短時間內連續著同一個款既衫,尤其是idol

應該話,女仔唔會比人見到我短時間內連續著同人見衫
突然又搬龍門變左好天真好傻,唔小心咁岩得咁橋著件咁既衫出黎呀?

應該話,女仔唔會比人見到短時間內連續著同一件

Agger 我第一反應完全係呢樣

Agger 我第一反應完全係呢樣

呢個真
我一定唔會
留名跟進 已經唔想再理#1同008住
關注其他圈內mb好過

但循例點都貼下#1

望返圈內list,大部份成員升升跌跌都好正路,所以都唔知講咩好

應該都係得NGT 堀起好講

so far 我自己投既mb都升左
幾滿意本來應該係幾開心

大米可以討論,但到頭來可能回歸原點講返bug vs 成員人氣正比

美南71睇到o唒 希望營運唔好棄佢

依家先有時間覆
見你講開美南又想講下

由最初官推,成為代表大米的主要人物,到後來轉推萌香,中井釣師崛起,到現在荻野時代(再之後我會覺得係日陽),資源被打散,美南受關注度逐漸下降,成為隱ace。

經過上年農民力谷後奪得76位,排名及知名度上升,今年成績理應不俗,但排名只上升五位,增加幾千票,可以叫做原地踏步。依個結果反映美南無實力?還是一年內營運不停轉推,資源打散,令大米飯無所適從下來的結果?

呢樣我評論唔到太多,但睇返昨天總選表現,每次有份叫到大米成員,無論係唔出名的研究生,還是排名大幅超越美南的莉卡,美南都表現得好雀躍,體現出替成員高興的心情。

自己從高位大幅被同期拋離,宣布獲得71位時仍表現得泰若自然,沒有顯示一絲悔恨;比起不安定莉卡,謎之少女萌香,我覺得美南從各方面黎睇,都係適合成為大米ace。

此外,營運每期轉人推,唔知係故意分散投資,降低風險,還是時勢使然?

第二年參選,大米多人能夠打進圈內我係高興的(先唔講bug唔bug啦),外間對成員辯識度增加,但係仍未有固定一個穩定對外站得住台的成員(參考返其他各隊ace 指麻珠彩),係美南?萌香?莉卡?還是現在炒得鬧哄哄的荻野?會唔會再另起推其他人如日陽西潟真帆?

準新團多人增加關注度係好事,但無一個固定ace我覺得長久落去未必恰當。當初美南,及後莉卡,下單好大機會棒荻野上C,ace位置含糊不清。

現在總選塵埃落定,荻野日陽萌香上位,美南排名降班至其他研究生睇齊,會唔會再用美南,很難講,但我覺得美南仍然有佢作為初代ace嘅影響力。可能之後營運會起用其他人做ace,但如果繼續沿用舊方針,話唔埋會出現另一個美南

點都好,多人圈內,有三位上位成員,已足夠幫大米營運打下強心針;不過我始終覺得美南上唔到位好可惜

長篇9up完 唔阻你地繼續討論008
你地真係推得好快 花生都執唔切

好彩當年玲奈同大姐手臭,唔係今日頭痕既就⋯⋯

就會係禾朱

好彩當年玲奈同大姐手臭,唔係今日頭痕既就⋯⋯

就會係禾朱

禾朱一定係話知你
都唔會幫她道歉
點解裝完unblock boundary都睇唔到總選中字
Chinsin岩岩見到
盲撑008就話山本彩都有可能拍梗拖
可唔可以唔好拉彩姐落水thx

唔係咁撚痴線下話 好撚憎佢地拉埋人地落水
呢班友真係會激撚到嘔血死

痴線關彩姐咩事

痴線,拉埋彩姐落水

食左屎黎?

弱撚智 個post係邊

但循例點都貼下#1

望返圈內list,大部份成員升升跌跌都好正路,所以都唔知講咩好

應該都係得NGT 堀起好講

so far 我自己投既mb都升左
幾滿意本來應該係幾開心

大米可以討論,但到頭來可能回歸原點講返bug vs 成員人氣正比

美南71睇到o唒 希望營運唔好棄佢

依家先有時間覆
見你講開美南又想講下

由最初官推,成為代表大米的主要人物,到後來轉推萌香,中井釣師崛起,到現在荻野時代(再之後我會覺得係日陽),資源被打散,美南受關注度逐漸下降,成為隱ace。

經過上年農民力谷後奪得76位,排名及知名度上升,今年成績理應不俗,但排名只上升五位,增加幾千票,可以叫做原地踏步。依個結果反映美南無實力?還是一年內營運不停轉推,資源打散,令大米飯無所適從下來的結果?

呢樣我評論唔到太多,但睇返昨天總選表現,每次有份叫到大米成員,無論係唔出名的研究生,還是排名大幅超越美南的莉卡,美南都表現得好雀躍,體現出替成員高興的心情。

自己從高位大幅被同期拋離,宣布獲得71位時仍表現得泰若自然,沒有顯示一絲悔恨;比起不安定莉卡,謎之少女萌香,我覺得美南從各方面黎睇,都係適合成為大米ace。

此外,營運每期轉人推,唔知係故意分散投資,降低風險,還是時勢使然?

第二年參選,大米多人能夠打進圈內我係高興的(先唔講bug唔bug啦),外間對成員辯識度增加,但係仍未有固定一個穩定對外站得住台的成員(參考返其他各隊ace 指麻珠彩),係美南?萌香?莉卡?還是現在炒得鬧哄哄的荻野?會唔會再另起推其他人如日陽西潟真帆?

準新團多人增加關注度係好事,但無一個固定ace我覺得長久落去未必恰當。當初美南,及後莉卡,下單好大機會棒荻野上C,ace位置含糊不清。

現在總選塵埃落定,荻野日陽萌香上位,美南排名降班至其他研究生睇齊,會唔會再用美南,很難講,但我覺得美南仍然有佢作為初代ace嘅影響力。可能之後營運會起用其他人做ace,但如果繼續沿用舊方針,話唔埋會出現另一個美南

點都好,多人圈內,有三位上位成員,已足夠幫大米營運打下強心針;不過我始終覺得美南上唔到位好可惜

我諗唔會棄美南嘅,但應該就二排隱C
9up下,新潟個C位幾漂浮不定
以下係個人感受
肥秋應該幾鐘意胡杏兒,連續兩年都特登寫歌俾佢
AKS估佢鐘意中井,最多雜誌上,可能係中井票房夠多?
邊個鐘意KTMN?可能係新潟方面既地元人士或者係背後既金主?16年既akb documentary有一幕,石原P訪問前新潟市長其中一條問題係問市長想邊度入圍總選,市長答KTMN,呢下好有印象;這又可能解釋到為何NGT最最初會㨂KTMM做C
有吉條屎忽鬼屌9優子

有冇LINK??
PS :估唔到優子 昨晚都專登去沖繩

太田好似唔鍾意佢地畢業之後仲提咁多akb
同埋琴日優子係衝動左既

佢有乜資格講人下品,講下品邊夠佢嚟

點解咁講

佢成日都講下流嘢㗎啦,淨係睇有吉共和國都知,其他節目都係咁 我唔理你係咪做show 搞特色啦,但優子一冇講出口,二冇屌尻008只係講心情,三FUCK呢個字有幾下品?在情在理點都唔論到佢講
仲要同事務所,真係唔知想點

前輩話後輩有咩問題
有吉係搞笑藝人,下品係搵食,大島優子做女優,攞黎比?
你地fans覺得佢直腸直肚真性情,村外呢?低俗下品囉,有邊個會理你以前啲akb史?又有邊個做女優嘅講FUCK唔會比路人壞印象?而且係日本,唔係香港,女明星講粗口?
冇講出口又點,冇屌尻人又點,有圖有標題,路人睇咗就係,邊個會深究?
再講佢年紀都唔細,有吉提點佢慎言、注意形象直頭幫緊佢啦,分分鐘仲可以引埋優子fans火頭,轉移埋視線
有吉條屎忽鬼屌9優子

有冇LINK??
PS :估唔到優子 昨晚都專登去沖繩

太田好似唔鍾意佢地畢業之後仲提咁多akb
同埋琴日優子係衝動左既

佢有乜資格講人下品,講下品邊夠佢嚟

點解咁講

佢成日都講下流嘢㗎啦,淨係睇有吉共和國都知,其他節目都係咁 我唔理你係咪做show 搞特色啦,但優子一冇講出口,二冇屌尻008只係講心情,三FUCK呢個字有幾下品?在情在理點都唔論到佢講
仲要同事務所,真係唔知想點

前輩話後輩有咩問題
有吉係搞笑藝人,下品係搵食,大島優子做女優,攞黎比?
你地fans覺得佢直腸直肚真性情,村外呢?低俗下品囉,有邊個會理你以前啲akb史?又有邊個做女優嘅講FUCK唔會比路人壞印象?而且係日本,唔係香港,女明星講粗口?
冇講出口又點,冇屌尻人又點,有圖有標題,路人睇咗就係,邊個會深究?
再講佢年紀都唔細,有吉提點佢慎言、注意形象直頭幫緊佢啦,分分鐘仲可以引埋優子fans火頭,轉移埋視線

你點知路人唔會覺得佢係真性情直腸直肚

官網得hoodie
008個件連碟個set ebay炒到三千幾蚊

依家先有時間覆
見你講開美南又想講下

......

我諗唔會棄美南嘅,但應該就二排隱C

高汁評論

但我自己就覺得營運唔好單推某人
好似S團咁得一個C就你唔嫌我都嫌

但黎緊依幾個月食住條水應該集中推由佳

其實唔駛咁快為下單c落定論住,下單我諗最快都要冬單/下年春單,半年至一年時間太多變數,加藤美上年都係唯一非兼任移藉入圈內,結果出道單跌c,要睇總選後序列可以先留意下新公演初日。

加藤美呢個排位我覺得唔算意外,幾次選舉都係速報圈外之後摱車邊入選,所以我本身唔太擔心佢會入唔到。不過感覺要上返c位應該好難,就算計過去一年推力其實細咗好多,本店single選拔都好少入,之後可能好似hkt田島咁由原c慢慢變中堅。

荻野你地話會做c/ace我就覺得機會唔大,原因其一係今次黑天鵝冇人估到,我覺得營運唔會太推總選暴發戶,十夢就係例子;其二係佢走隊長路線唔係ace路線,唔太似會轉型,似會企護法位/隱c多。

日陽我覺得係最似民推轉官推果個,其實出道開始營運一直有暗推佢,出道單都有首cw c,握手又一直唔差,係路人唔太識佢,之後推佢上位都唔出奇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞