有無人好憎松井珠理奈(17)試下唔理救世珠CRYCRY

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
総選挙後の18日のTwitterフォロワー数増、指原14000麻友11600須藤6500咲良2800珠理奈1350
真心覺得慘

好慘, 禾珠post推唔起
総選挙後の18日のTwitterフォロワー数増、指原14000麻友11600須藤6500咲良2800珠理奈1350
真心覺得慘

打少左個0
好慘, 禾珠post推唔起

就嚟出碟 到時一定大把野推

禾珠連sr follower 都係#11

哇有2個1
巧開心
見有人講NMB獨立,咁其實有無人想SKE都獨立,等禾珠可以一本SKE,唔洗搶哂本家資源呢?

本家D次世代真係好慘,真子

哇有2個1
巧開心

ななせ!

哇有2個1
巧開心

ななせ!

西野真係好唔靚

哇有2個1
巧開心

ななせ!

molamola 連sr都俾坂道上

哇有2個1
巧開心

ななせ!

西野真係好唔靚

哇有2個1
巧開心

ななせ!

西野真係好唔靚

各花入各眼
(完)
禾珠:諗住將來會少兩個對手,指原麻友
點知坂道又殺緊埋黎
而且又有中井荻野左右夾擊

苦呀西呀

咪撚再吹棒ngt得唔得,愈吹棒愈反感
二村畢業
禾珠:諗住將來會少兩個對手,指原麻友
點知坂道又殺緊埋黎
而且又有中井荻野左右夾擊

苦呀西呀

咪撚再吹棒ngt得唔得,愈吹棒愈反感

傳奇灰姑娘 傳說勵尼故事 大努力家 荻野由佳
BNK48 c位為 700年一遇美女 music

https://youtu.be/0vMdDRduY88

0:10好撚靚
BNK48 c位為 700年一遇美女 music

https://youtu.be/0vMdDRduY88

0:10好撚靚

不了。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞