英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據 (2)

268 回覆
22 Like 36 Dislike
連登玩膠都正常嘅 本身以為呢度認真po
係我唔好 原來都係弱智膠po 一齊膠算啦
巴打你又贏咗喇
其實苗撚永遠唔會將打針不良反應同死亡加入打針後中招堆數到

打得針大家都覺得自己身體接受到支針 咁好正常身體係較好嘅一群會打針 但打死咗就唔會計入打咗針中招嘅人 佢哋未打就死如果中招呢 呢班人 都大機會中招而死 咁又算唔算係打針入面中招死亡數字呢 如果咁唔算 係咪要列埋打針死亡數字呢
唔怕死得唔得先?
然後打針就驚到縮?
咁打針死亡率高定中武肺死亡率高?打針死硬我即刻去打
以色列omicron case 高峰係之前咁多wave嘅10倍,7日平均死亡人數同都冇升
就咁睇幅圖就話疫苗冇用根本唔啱
你係要冇打針,打1針,2針,3針,4針嘅比,最好係有埋打完幾耐去比

你唔打就唔好打,咪撚懶科學,用圖用數據偷換概念
55+61=200?
打完針幾個月後死都話關打針事
打完針非意外死亡率同平時差幾多?

你啲反苗撚最叻咪話隱瞞數據
過左二十年之後有咩頭暈身㷫都關事
聽聞樓主俾人屌到碌鳩反皮
後生嘅唔打由撚得佢
屋企有60歲以上嘅就快撚d捉佢去打針
根本你知我知單眼佬都知咩事

呢呢去去都係呢個PR
有冇第二位小姐呀 唔該
政府逼針駛鬼PR咩
中国有咁多人係歐美點會偷唔到個技術
應該係自己無咁的硬件搞唔掂?
係用逼呀麻
"佢地又唔洗返工,必要時街都唔撚出,就係唔肯打"

呢個description係兒登仔黎
正確反應
冇打針死亡率高10倍,好驚

原來10倍之後係得0.65%,仲要未乘感染機率

[引戰PO]反苗撚入黎
https://lih.kg/2874436
冇打針死亡率高10倍,好驚

原來10倍之後係得0.65%,仲要未乘感染機率

[引戰PO]反苗撚入黎
https://lih.kg/2874436
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞