英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據 (2)

268 回覆
22 Like 36 Dislike
打針100% 預防冇打針
反苗撚駁到先講啦
P牌師兄有冇諗住代果48人打埋佢地3針 幫政府谷下針仲實際
唔知樓主會唔會pin
邊個話你聽樓主打科興
https://lih.kg/vQCyxKX
咁快開2
世界大戰抹黑宇宙了
屌你學左我
打科興嘅使唔使由頭再打過?
玩夠膠啦, 有D煩
要由頭打到落腳
之前果個爆得好快
Pin This la
樓主pin自己老母 都唔敢pin依段嘢 做到咁差 下班外判仲有冇佢份都未知
頭先太快完po趕唔切覆你
有啲data係需要時間整合
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jdv.17744
當然呢啲見解唔係成個dermatology學界都認同有人持唔同意見會認為疫苗嘅benefit係outweigh個risk
但希望你有通報過
因為autoimmune難做嘅位係時間一過autoreactivity一onset就好難trace back翻個起因
我反反苗撚先鋒
喂 問你打科興使唔使由頭再打過啊? 夠唔夠膽講啊?
推推佢 想睇
d反苗成日話打針死既人仲多

咁英國美國香港官員議員個個啪齊針又唔見有佢地出現暴斃瓜柴案例?

定係d反苗已經同支針傾好左正係死窮人唔死有錢人??
見到反智冇logic可言嘅反苗comment都咁多正皮, 我以後上連登都係唔好太認真
你地反曲還反苗, 用返legit少少既證據丫

上個post有條友係度問英國一半人唔戴口罩計咗未?
屌, 戴口罩同死亡率都冇關係, 但都有一大班人正皮
有班人出post專post content farm, 唔知以為上緊Facebook廢老group2019年學既facecheck呢? 唔記得晒?

定係我真心左?
主流media唔會講
所謂英國統計分分鐘只係搵冇長期病既vaccinated
去compare有長期病既UNVACCINATED

依啲係數據反映唔到出嚟
deep state整左支靚針比佢地打, 平民要打毒針
唔好話pin 連回應都無
冇打針死亡率高10倍,好驚

原來10倍之後係0.65%
見到反智冇logic可言嘅反苗comment都咁多正皮, 我以後上連登都係唔好太認真
你地反曲還反苗, 用返legit少少既證據丫

上個post有條友係度問英國一半人唔戴口罩計咗未?
屌, 戴口罩同死亡率都冇關係, 但都有一大班人正皮
有班人出post專post content farm, 唔知以為上緊Facebook廢老group2019年學既fact check呢? 唔記得晒?

定係我真心左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞