英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據 (2)

268 回覆
22 Like 36 Dislike
唔好幾個月 幾日都話唔關事架啦
重點係打左針減低唔到中招率啊嗎。
屌你一同班苗撚講打完都無撚用就同我講打完無咁易有重症,
同你講依家隻omicorn本身重症率好撚低又同我講咩65歲以上,咩希望減低傳染率
屌你根本就一直係到兜圈,
唔係話唔理班老人家,你班苗撚係咪無讀過書
,攞啲65歲以上中招率重症率/死亡黎連登講?
屌你係咪唔撚知independent variable係咩啊。
65歲既資料唔該攞返去同65歲班人講,但講之前唔該話埋比佢地聽65歲打疫苗幾撚危險,唔好係到用班老人家黎綁架我地。屌你老人家病咁撚多種,糖尿心臟病 吸煙肺癌飲酒肝硬化你唔撚講? 你唔叫話全城禁煙禁酒禁糖?香港每年幾多因為呢啲病死啊,唔見你同佢地講?
打完一撚樣會中招,中招一撚樣會傳染,咁打黎有乜撚用?
唔洗同苗撚講呢啲,就算打完過幾粒鐘死左佢地都會話唔關事
"重點係打左針減低唔到中招率啊嗎。"

proof? 人地就做左研究話支針的效果, 然後你話減唔到中招率, 首先你要證明完全無打針果陣的中招率係差唔多
我淨係見到香港所謂八成接種率到依家都係爆到7彩,仲有隻疫苗係對邊隻變種有效先,依家我知既就係對omicron 無撚用,唔好同我講一開始果幾隻,講返依家爆緊果啲。
仲有如果你講對omicron 有用果種香港依家係無撚得打啊,有用果隻係美國mRNA。
姐係講你你地苗撚打完都無撚用
屌你,訓咗幾耐?bnt咪mRNA。同埋科興對omicron係冇撚用。你屌香港政府用科興同冇bnt傳貨,而唔係屌人覺得需要打疫苗
bnt同 moderna 明明可以減低中招率,你話科興就啱嘅
仲有打針係後生有併發症多過老野,有冇睇報告?
要引用數據就唔該條件相等啦,搵支拿產同外國疫苗比,你唔撚好去飲三鹿,戇鳩仔
總知政府就可以599g防疫政治化, 你市民就一定要科學咁選擇打唔打針一d私人感情都唔可以有
樓主俾人 bin 到 flap flap 聲
咁唔覺得係clear cut profit既人點解有責任要為醫療系統唔崩潰而獻出身體
有d學校年年都要打流感針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞