英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據 (2)

268 回覆
22 Like 36 Dislike
流感都一年中幾次, omicron咪一年中十幾次?
又一隻比deep state收買左既香港政府pr
60歲以上自然死亡率或者武肺前嘅死亡率呢?
Fuck u PR
都係果句: 政府要逼針根本唔駛PR
覆下7樓啦
讀書讀壞腦呀癌症苗狗
係時事台講疫苗只可以反對唔可以話打針有好處
中左omicron實係冇抗體,可以中100次,好驚
流感夠有體, 你咪又係一年中幾次
係啊,中左omicron有抗體之後實係可以一年中百幾次,好驚
冇打針死亡率高10倍,好驚

原來10倍之後係得0.65%,仲要未乘感染機率

[引戰PO]反苗撚入黎
https://lih.kg/2874436
樓主完全無視
係咪我冇標籤自己苗撚定反苗撚
樓主呢啲立場行先嘅人唔知圍爐定踩我好
通常啲po 最尷尬嘅位
係有啲on9仔玩埋啲無聊冇意義嘅膠
其它人睇到晒 陪吓啲on9仔 假膠鳩答吓條on9仔
啲on9仔就以為撚咗好多人
而標榜數據呀理性討論嘅樓主又會同呢啲弱智圍爐
嘻嘻哈哈話其它人點點點on9
然後個po就變低質弱智po
然後樓主呢啲人就話
哎呀都唔明其它人點諗 屌都冇人理性討論
然後又覺得自己贏咗喇
最on9果個位就係你都覆我呢個attention seeker

算鳩數啦係連登同antivaxxer講數據理性討論
全部都假膠苗撚黎
個po講緊枝針嘅效用
你段嘢就喺度屌政府施政on9
段嘢九唔搭八
叻啦 柒完執返啲沙 咁有時都要俾啲弱智仔
知自己係弱智attention seeker嘅
玩膠玩到又柒又唔好笑又一眼俾人睇到晒又搞到啲po變晒質
仲可以好自豪咁話有人落搭
以為自己演技精湛 笑死我
你自己望返咪又係一堆膠陪你膠

不過最on9都係樓主呢種懶係理性數據撚
其實又乜鳩都立場行先
正常討論嘅完全唔理 淨係亂屌反苗 同自己苗撚圍爐
又同你呢弱智膠圍爐 搞死自己啲po
之後又屌全世界話冇人理性討論
你相比之下都唔算弱智架喇
大家多謝你添 唔洗再理樓主呢啲人
你咪睇吓前(1)post
同埋呢個po嘅樓主同啲圍爐嘅人
係咪抽離香港情況 純粹科學講效用囉?
佢哋咪又係不斷鳩屌啲香港人唔打針
咁香港啲針關唔關施政事呀?
定係你自己研究自己推出俾自己打呀?
搭嗲前追吓po啦

覆多d
你呢啲弱智咪繼續周圍去做扮膠玩膠囉
尷尬到咁都仲可以自豪FF以為影帝成功撚咗好多人
個個當你傻仔陪吓你 撚返你轉頭 你又唔知
駁唔到就縮埋落老母個閪到唔敢覆
然後唔識駁 就話人覆你attention seeker係on9
不過呢啲post都多謝你玩膠
好過啲所謂理性討論
樓主又贏咗喇 冇人理性討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞