Sony用36億美元收購Bungie

281 回覆
5 Like 54 Dislike
6k 大把人放
唔係買唔到, 係你覺得唔值呢個價
佢之涕話2.0 update 以為會有改
點知死都唔改,刪埋隻game

仲俾騰訊同任天堂合作,參考返佢再改埋地圖隨機問題出隻pkm moba
Sony水魚,d2越做越垃圾,玩左千幾粒鐘,到shadow keep,之後棄game,越嚟越肝,pvp又一堆掛
由冥王詛咒開始玩
咁快有負皮,好嬲好嬲
m$缺少jrpg打開日本市場,sega同m$又合作過唔少次,旗下又有a社(p5 真女神)同CA社(total war),仲包埋超音鼠做吉祥物,就算出夠雙倍對m$黎講都值,比人收購好過淨係識出埋啲濕鳩柏青哥
Sega 有仲有 人龍, 女神異聞錄(+ persona) 同 sonic
痴撚線原來咁多人想3大收購晒啲大廠
但cod bf好似長期console多人d
我諗呢到唔care遊戲市場點閪
正係想sony收皮
所以話你地班索狗真係井底之蛙
Horizon

同期有隻薩爾達又無得講,horizon根本比唔上

贏唔到Zelda好正常啦吓話
但點都未算垃圾罐頭
收皮啦 屌你老母

買到PS5未呀仆街
睇過into the spiderverse 未
笑死
連登係咁上下啦
可能上得太多cctoy
SJW點點點
左膠點點點
袁弓夷敗登點點點
yahoo自己都係初創殺手,買邊樣死邊樣。如果Tumblr冇死Twitter未必上到位
佢講緊competitive market
competitive除左COD係例外之外基本上要搞一定係PC
而BF冇可能competitive
console fps冇咩選擇所以先會覺得好似COD BF呢D係CONSOLE多人玩
PC如果正係講CS APEX呢D都已經多好多,仲未計其他R6個D
車有GT,係槍真係弱勢
Ching你係零七年坐時光機過嚟?
基本上冇人可以超越Bungie時期嘅Halo,包括Bungie自己
亞洲人全部都一定係買ps, 就算有冇獨佔都係,倒不如轉戰歐美市場啦,反正亞洲市場出垃圾都穩賺
SEGA颯美控股
市值 5164.85億 JPY

即係300億港紙
不過賣唔賣就另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞