軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
一百萬軍隊有十萬人生癌,唔係因為軍事specific 事件,而係因為疫苗。
咁可以預期平民都有相近比例既人出問題。
當連死乸型都能夠做到美軍四星上將,你就知美軍依家喺敗登下墮落到乜嘢程度啦
第一次deploy就奶晒野
吹撚到係生物醫學大突破,笑撚死
如果數據屬實,美軍咁都唔反檯就抵撚死啦

成日DEEP STATE,整死老野都叫優化人口,整死軍隊有咩好處?

不如我又俾另一個更合理既陰謀論你:
點解唔係中俄利用美國分化
協助散播疫苗無用論?

只要多人唔打針,疫情持續,就可以拖長美國復甦時間
我search “Leigh Dennis Samuel sigoloff”

係google 搵到有相關樓主講既嘢既結果,同係DuckDuckGo 搵既都係果幾篇。

DuckDuckGo 係多一兩篇既,但都講差唔多既嘢,都係細節欠奉。
FOR喜歡陰謀論既巴打:

報導中既參議員Ron Johnson往績:
訪俄後話俄國無干預美國選舉:

https://rollcall.com/2018/07/09/after-moscow-trip-ron-johnson-says-election-meddling-overblown/

近期佳作就係口罩、疫苗都無用

咩人自己諗
愈睇愈似盲目順從權威班防疫苗能

口罩的確無用㗎
封咗自己鼻哥窿同個咀佢就最有用
你自己個圖話外科口罩可擋42%粒子,然後話無用?
你引個參議員,本身好有問題
俄支自己都迫國民打疫苗啦
俄支一邊散播疫苗無用論,一邊迫自己國民打疫苗,精神分裂呀?
定係你想講嗰三個美國軍醫係俄國人定支那人呀
你智商真心有啲低 果然係苗撚你一早假設咗疫苗係有用 係好野

你知唔知韓國打針死仲多過武肺死
有冇諗過點解全世界都逼人打效用極低既疫苗

係咪有咩不可告人嘅秘密呢
42%粒子,就係唔包武肺病毒呢
咁叫有用?

你就一定係最有問題嗰個囉
俄支迫自己人打疫苗,又在美國散播疫苗無用論

好合理--佢就係知道疫苗有用(或代價低於好處)囉
Depopulation
你由你自己提供幅圖,如何得出有關結論?
疫苗係有用嘅話就俄國就唔會仲爆到九彩啦
唔講俄國咁遠,自己睇下近日香港點
你個腦真係裝屎嘅
武肺0.1微米 直接穿過口罩都得戴口罩純粹過濾下 減低下風險 但一粒病毒過到就可以感染
唔係完全無用 但都唔係你想像中咁有用

最後都係靠自身免疫力對抗
你自己用下你個撚腦啦
新毒點撚「自己免疫力」?

你都承認口罩可減風險
條參議員認為無用

客觀上係咪令武肺持續
合乎俄國利益?
笑到仆街 條友堅弱智
你係咪on9
病毒係依附喺飛沫
口罩作用就係擋住飛抹
而且外科口罩仲有層靜電吸住漏網病毒
英國數據係疫苗減低重症率

俄中如果發現疫苗代價大於好處
理論上就唔會在自己國家谷針
但有充分誘因利用美國分化
散播疫苗, 口罩無用論

而條參議員有證據證明其親俄立場
如果口罩冇用日本韓國個感染比率就唔會低過歐美國家咁多
俄支事實上無在自己國內散布疫苗無用

但在美散播無用論,合乎俄支利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞