軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
推下先

https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html

搵到佢5個鐘嘅full version
全世界都唔想討論疫苗可能既問題
講出黎都唔會變成主流
大約最尾嗰一個鐘講疫苗
心肌炎係05:08:00
下, 你一針都未打?

苗撚準備
連登仔最崇拜既trump叫人去打針係咪都比deep state操控左?政府官員個個啪左起碼兩支針有無暴斃/生癌症?
天下烏鴉一樣黑
苗撚準備
美國全部議員高官有錢人打左起碼兩針有無即刻生癌/暴斃案例?連登仔成日笑既拜登打左三針咪仲生勾勾 ,當美國比deep state控制

咁全世界政府包括英國官員議員個個啪齊針又有無暴斃生癌個案大增啊?
你留意返林奠每打一針疫苗之後係唔係同其他人一樣都要休息返幾日先至再出嚟噏過
然後你又再諗下林奠到底實際係打咗啲乜嘢先至會係咁
置頂先
又係到ff直接d答我美國英國d官員議員又打左咩針 打完有無出事?

香港最醒目既李嘉誠又係打左兩針復必泰,你地係咪又可以ff同支針傾好左正係害d窮人唔害d有錢人?
FF乜嘢
用下你個人頭豬腦諗下囉,不過就算諗完都應該諗唔到真相出嚟㗎啦,只係豬腦一個,智力有限
咁你個人頭豬腦敢正面回答未?英國美國官員議員個個啪齊針有無即刻生癌/暴斃案例出現?反苗做乜唔敢駁啊?又係deep state封鎖消息啊?
請問邊度有數據?
連chart都無個,點討論?

無數據的話我夠可以話打完針之後 延年益壽添啦

你噉問的話啲反苗撚又要縮返入老母閪㗎喇
吹到接近10%美軍打完針生癌,咁d議員官員個個打齊針應該都有唔少中左招啦 又唔見佢地出黎屌支針搞到生癌
我叫你用你個人頭豬腦自己諗諗。你依隻人頭豬就叫人答
諗諗啦人頭豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞