軍醫挺身而出 披露美軍強制接種輝瑞mRNA疫苗後士兵發病數據

353 回覆
375 Like 35 Dislike
又搏出位

軍醫好廢架喳 同門診醫生差唔多級數

係一堆傳染病學家面前班門弄斧
咁你慢慢等,大不了死返十幾%人口
三個美國軍醫係傻鳩?
你就真係傻鳩啦
UP得出一年11萬美軍生癌,80萬精神病,唔係傻鳩係咩?
可能對着個疫情搞唔掂,藥石亂投
但冇諗過搞到咁大鑊,更加搞唔掂
門診醫生都勁過你N倍啦
人地軍醫就接觸到第一手數據,睇到真相囉

喺你眼中阿猿牲依啲傳染病學家一定好撚勁
得啦得啦
知你係傻鳩嚟囉

又係作者
之前已經比人踢爆唔識stat亂咁詮釋數據
樓主要反都比啲誠意提供source 啦,
搵篇咁嘅嘢同平時華文傳媒老作新聞有咩分別?
打疫苗本身就降低緊人口

mRNA疫苗係連藥廠自己都唔知幾年後接種者會有幾多問題 或者一早知但利益行先 由我地死

有冇諗過習近平打咗針未
軍醫勁過我好奇?佢醫生 我又唔係

我夠可以話我熟law過佢好多倍啦 有意思?

我又唔覺得袁國勇有錯喎

再加埋唔係得袁一個專家叫人打疫苗
多左千幾萬人生cancer 而無人跟進?
嗰條友唔係話只係參與過初期mrna研究咋咩
根本唔係咩之父
話打完疫苗都重症就要話分年齡
而家疫苗有事又覺得唔使分
抵抗力越好越易出事唔得既
而家人地咪拎堆數據出黎話要研究囉
咁緊張做咩姐
我記得開頭d 外國磚家話戴罩完全冇作用
衰撚過門診
睇得出普京依家四面受敵
真係好神奇啲人連#2都唔睇
你可以唔信侵同登都打左針,無謂討論

想問,減人口對政府有咩好處?
因咩左中右政府齊谷針?

至少我個陰謀論(俄國散布疫苗無用)
對俄國有明顯好處
苗撚係咪又覺得唔可以作準?
減人口就未必既
反而我覺得各國政府都為短期經濟利益而漠視人類長遠健康係有問題
疫苗會唔會對人類身體有嚴重影響未浮現出來真係無得拗 過返3 5 7年疫苗開始對身體基因甚至成個免疫系統有影響就碌柒
而個影響分分鍾係延續唔知幾多代
到時真係冚球剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞